600 TL Android TV box önerisi

  • Konuyu başlatan CBum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 6B
@DarkReader alırsam Amazon'dan alacağım onu. 30 gün koşulsuz iade hakkı beni kendine çekti. Ve hocam attığınız iki lisanslı kutunun birinin işlemcisi daha iyiyken birinin RAM'i DDR4, sizce Botech mi yoksa Mecool mu?
Botech işlemci olarak daha iyi, giriş çıkışı da daha fazla, daha alınası geliyor. Ama ROM işi ile falan uğraşırsanız Mecool için daha çok ROM yazıyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

USB falan kullanmam, filmimi dizimi streaming servislerinden izlerim diyorsanız.
Ayrı bir dünya Google TV.
 
@DarkReader Mi Box S dediğim gibi dün Amazon ile konuştum ve bana atıyorum 1,5 yıl sonra arızası bile çıksa servise yollamadan kullanıcı hatası olmadığı sürece koşulsuz iade edebiliyorum. O yüzden Mi Box S'i bir deneyeyim diye düşünüyorum.
 
@Rosselli hocam lütfen müsait bir zamanınızda Mi Box S Google Play Store'dan Tivibu GO ve Turkcell TV+ iniyor mu diye bakabilir misiniz? Çok önemli benim için.
 
İsterseniz şuraya Next Playbox' u da sorabilirsiniz. Lisanlı bir kutuymuş. Netflix 4K, işlemcisi de iyi.
 
@DarkReader Dün konuştum TT ile, bu cihaza iner mi bilmiyoruz ancak normal Smart TV'ye iniyor dediler. Bir de YT'da 9 ay önce Mi Box S'e APK olarak Tivibu GO yüklemeyi gösteren biri vardı.
 
@DarkReader Dün konuştum TT ile, bu cihaza iner mi bilmiyoruz ancak normal Smart TV'ye iniyor dediler. Bir de YT'da 9 ay önce Mi Box S'e APK olarak Tivibu GO yüklemeyi gösteren biri vardı.
Tivibu GO biraz sıkıntılı bir uygulama ama Mi Box' ta sıkıntısız çalışıyor hocam ama mesela ben lisanssız kutumda root kapalı olsa bile çalıştıramıyorum. Cihaz rootlu diyor.
 
@DarkReader hocam Mi TV Stick daha mantıklı değil mi Mi Box S'e göre? Çünkü zaten televizyonumuz 4K değil ve Mi TV Stick'in Android sürümü daha yüksek mesela.
 

Geri
Yukarı