600 TL'ye ekran kartı ve işlemci önerisi

İdarelik sistem olduğu için Dual Graphics yapmama sebebin nedir anlamadım. CPU bakımından Athlon ile APU arasında bir fark yok. APU'da fazladan iGPU ve arada fiyat farkı var.

APU'da Dual Graphics iGPU ile dGPU arasında yapılıyor.

Teşekkürler. Almam biraz uzun sürebilir para toplamak kolay değil ama zaten bu yükseltmeyi yaparsam bir de 64 bit işletim sistemi kurarsam bu iş tamam. :D

Siz hangisini önerirsiniz? DDR4 ram almak da gerekirse para işi sıkıntılı. Ya APU yaparım ya da komple satar yenisini alırım. Athlon 860K dan memnun musunuz?

Siz hangisini önerirsiniz? DDR4 ram almak da gerekirse para işi sıkıntılı. Ya APU yaparım ya da komple satar yenisini alırım. Athlon 860K dan memnun musunuz?
Hocam sistemi satabilirseniz ki bence bir deneyin bir bütçeniz netleşsin. Sonrasında h110m pro vd , 196tl -200 tl bandında ,bir tane g4400 213-224 tl bandında ve 147-157 lira civarında 2133 mhz ddr4 ram alabilirsiniz. 600 tl'yi buna harcar ve intel hd graphicsle bir müddet idare edersiniz sonrasında sattığınız sistemin parasıylada bir ekran kartı bakarsanız daha makbule geçer gibime geliyor bilmiyorum benimle aynı fikirde olur musunuz. :)65w+26 w taş çatlasa 150-160 w yer gibime geliyor bu sistem.

Son düzenleme:
Watt dert değil PSU bütçeye dahil değil çünkü. HD Grafiks ile ne kadar idare ederim bilemiyorum. Olmadı Elimdeki parayla 3000 TL monitörlü bir sistem toplarım. 1222 TL toplama imkanım var şu anda. Diğer türlü olmayacak gibi ama bunu istesem de bu durumdayken satamam. Acaba ana kartı işlemciyi ve bellekleri satsam da bütçeyi 900 TL civarına mı getirsem. Diğer türlü olmayacak gibi. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı