600 TL'ye Freesync monitör önerisi

@Silinen üye Kır bu önyargıları yiğidim :) sakinleşmen gerek. 2 yıldır kullanıyorum TN panel şuan kullandığım IPS ekrandan daha güzel görüntüsü. 2 test videosu izleyince neyin ne olduğunu öğrenmiş mi oldun? Yaşın kaç bilmiyorum ama düzgün cevap ver insanlara. Cehil, en ağır küfürdür.
Ben sakinim zaten, ''yiğidim''. İPS, VA ve TN Panelleri canlı olarak Media markt ve Vatan Bilgisayar da inceledim. Yaşım 28, ayrıca bu olayın yaş ile ne ilgisi var onu anlamadım? He bu arada bilgisiz olmak kötü değildir, araştırabilirsin. Sen kendin kötü olanı almışsın, ondan böylesin anladım zaten. :D

@Silinen üye Kır bu önyargıları yiğidim :) sakinleşmen gerek. 2 yıldır kullanıyorum TN panel şuan kullandığım IPS ekrandan daha güzel görüntüsü. 2 test videosu izleyince neyin ne olduğunu öğrenmiş mi oldun? Yaşın kaç bilmiyorum ama düzgün cevap ver insanlara. Cehil, en ağır küfürdür.[/QUOTE
@Silinen üye Kır bu önyargıları yiğidim :) sakinleşmen gerek. 2 yıldır kullanıyorum TN panel şuan kullandığım IPS ekrandan daha güzel görüntüsü. 2 test videosu izleyince neyin ne olduğunu öğrenmiş mi oldun? Yaşın kaç bilmiyorum ama düzgün cevap ver insanlara. Cehil, en ağır küfürdür.
lütfen rica ediyorum böyle şeylere gerek yok ayrı ayrı teşekkür ederim fikirleriniz için ama tartışmalık mesele değil. Panel sizden önemli değil 🤗

Profesyonel oyuncu olmadığın sürece 1ms ve 4-5ms farkını anlayamazsın bile.
Profefissiyonelik bi durumum olduğunu sanmıyorum 50” curved tv de oyanuyorum ve ne yazık ki ekranın yarısı takip bile edemiyorum :)
Hocam ms olayına takılmayın, o farkı emin olun hissetmezsiniz. Ayrıca bütçeniz 600 TL ise şu monitörü öneririm.

LG 22MK430H-B 21.5" 75Hz 5ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD Fiyatı
Bakın bu gayet makul ki sanırım bütçeme göre de seçenek çok sınırlı

@Alc3n21 Burası normalde böyle bir paltform değil işim gücüm yok bunlarla mı tartışacağım.

Bana alıntı yaptığı için cevap verdim, gidip 15-20dk bakıp test etmiş anlamış aralarındaki farkı :lanet:
Forumdan takip ettim az çok tn sevende çok sevmeyende ( ben ikisini de denemedim o ayrı tabi)

Sevip sevmemek ayrı :) ben sevdiğim için TN iyidir demiyorum. Fanboyluk olayı yoktur.
Şuan Monster Laptop var zaten IPS kullanıyorum yan odada TN Panel o söylediğim AOC monitör var ikisinde de aynı oyunu açıyorum, aynı filmi açıyorum o monitör daha canlı gösteriyor. Ha bu arada TN IPS'den daha üstündür diye bir şeyde çıkmadı ağzımdan karşılaştırma da yapmadım. Bilen konuşmuş bilmeyen konuşmuş. Hepsinin birbirine göre artı eksi yönleri var. IPS gözü yormuyor mesela.

Sevip sevmemek ayrı :) ben sevdiğim için TN iyidir demiyorum. Fanboyluk olayı yoktur.
Şuan Monster Laptop var zaten IPS kullanıyorum yan odada TN Panel o söylediğim AOC monitör var ikisinde de aynı oyunu açıyorum, aynı filmi açıyorum o monitör daha canlı gösteriyor. Ha bu arada TN IPS'den daha iyidir diye bir şeyde çıkmadı ağzımdan karşılaştırma da yapmadım. Bilen konuşmuş bilmeyen konuşmuş. Hepsinin birbirine göre artı eksi yönleri var. IPS gözü yormuyor mesela.
Estagfurllah benim hiç bilgim yok sadece eminim benden daha tecrübelisinizdir o yüzden size danıştım zaten. Sevenden kastım memnun kalan çok manasında. Oyunlarda pek fark etmediğini yazıyorlardı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı