600 TL'ye gamepad tavsiyesi

Cadyy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler. 2 tane PS3 kolum vardı biri tamamen bozulduğu için PS3 kolu alacaktım gene fakat bir arkadaşın demesi üzerine PS4 kolu alsam daha mantıklı olur diye düşündüm. Orijinalleri 2000 civari veya üstü sanırım. Ama satış sitelerinde 650 TL'ye falanda buldum tabii yan sanayi ürün diye biliyorum A kalite. 2000 TL bir anda çıkmayacağı için uygun bir kol önerisi yapar mısınız? (ps4 kolu istiyorum)Hepsiburada Trendyol N11 fark etmez çok istiyorum şimdiden teşekkürler yardım eden arkadaşlara.

Son düzenleme:
Merhaba iyi günler. 2 tane PS3 kolum vardı biri tamamen bozulduğu için PS3 kolu alacaktım gene fakat bir arkadaşın demesi üzerine PS4 kolu alsam daha mantıklı olur diye düşündüm. Orijinalleri 2000 civari veya üstü sanırım. Ama satış sitelerinde 650 TL'ye falanda buldum tabii yan sanayi ürün diye biliyorum A kalite. 2000 TL bir anda çıkmayacağı için uygun bir kol önerisi yapar mısınız? Hepsiburada Trendyol N11 fark etmez çok istiyorum şimdiden teşekkürler yardım eden arkadaşlara.
Logitech F310 Kablolu PC Gamepad| ITOPYA.COM en mantikli secim bu

Biraz çağ dışı, f310 alınabilir.
ps4 kolu istemiştim fakat oto düzeltmeden yazılar değişmiş pardon. ps4 kolu için çağ dışı dediysen şaşırttı

neden f310 veya f710 bunu öğrenebilirmiyim ? bu ürünler bu kadar iyi mi

PS3'ü alıntıladım neden DS4'e çağ dışı diyeyim? Ayrıc o paraya çakma kol almaktansa orjinal almak daha iyidir.
pardon dikkat etmemişim. elimde kalan kolları değerlendiriyordum çünkü çalışan kol varken tekrar almayı düşünmedim. ds4 orijinalleri 2k falan değil mi çakmayla çok farkı var.

Fiyatlarına göre iyiler. Orijinal olmayan DS4 almaktansa F310 veya F710 çok daha iyi olur bence.

F710 bir yakınımda var hoşuma gitti. Ama çok farkları var mı emin değilim. F310 kablolu ve F710 kablosuz diye biliyorum tabii F710 kolunu dongle ile bağlayabiliyoruz PC'ye ondan haberim var. Bir de F310 titreşimsizdi sanırsam yanlışım varsa düzeltebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı