600 TL'ye Q8200 Tabanlı Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Hocam r9 280 bütçemi biraz aşıyor. 750 ti veya bütçem yeterse r7 265+güç kaynağı düşünüyorum. Sizce de benim fotoğrafını attığım kasama güç kaynağı ve r7 265 sığar mı ?

Sığar mı lafından kastım kasamla ekran kartı giriş-çıkışları uyumlu olur mu ve güç kaynağının boyutları kasam için uygun boyutlar mıdır ?

Attığınız fotodan PSU'nun kaç Watt olduğunu görmek güç. Yanlış görmediysem 300W. Tabi foto size ait ise. 300W yeterli olmalı ama Belson bana pek sağlam pabuç gelmedi...

Q8200 çok sorun teşkil etmez.

Evet 300W. İnternette daha net gözüktüğü için fotoğrafı internetten aldım ama benim güç kaynağımın fotoğrafı olduğuna eminim. Pek sağlam pabuç gelmedi derken hiç idare etmez mi yoksa bu yaz için beni götürür mü sizce ?

Arkadaşlar Asus R7 265+ 600W Zalman güç kaynağı aldım R7 265 Q8200 işlemciye darboğaz yapar mı sizce ?

Ayrıca GTX 750Ti yerine R7 265 aldım sizce performans farkı 750Ti' a göre nasıl değişir ?

600 Watt kesinlikle yetecektir, zira R7 265 taş çatlasa 150 watt tüketiyor. Güzel bir tercih yapmışsınız, GTX 750 Ti'dan daha iyi performans alacağınız aşikar. 400 Watt PSU'nuz olup ve değiştirmek istemeseydiniz, GTX 750 Ti önerebilirdik. Şuan iyi özetle.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı