6000-7000 TL'ye Bilgisayar Toplamak

O zaman bu sistemi alıyorum. Birde PC bir araya getirmeyi ne kadar iyi bilsemde termal macunda sıkıntı yaşama korkusu var. Amd soğutucularında termal macun sürülü geliyormuş. Direk takmam mı gerekiyor soğutucuyu ?

Sistem gayet güzel OC ise o kartın birazcık daha hızlandırılmış halidir. Yani hızlarını aşırtılmış hali bir kaç FPS fazla verir o kadar.
OC kavramını biliyorum ancak Dual ile Expedition arasında ne gibi farklar var ? Hangisini seçmem gerek ?

Bu anakartı önerme sebebiniz nedir ? Birde önerdiğiniz power supply 80+ sertifikasına uygun değil galiba neden bunu önerdiniz ?

Son düzenleme:
Merhaba 80 TL daha verebilirseniz B450 Gaming Plus ATX modelini alabiliyorsunuz.
B450M ile çok büyük farklar yaratır mı diyeceğim ama onda 4 slot ram girişi felan var geleceğe yönelik daha iyi olur değil mi ?

@Serkan Altaç Anakartı silmeyi unutmuşum. Anakartta 4 adet slot olduğundan belleğiniz 8x2 sanıp yapıştırdım. Önerdiğim güç kaynağında 80+ sertifikası var ve arasında 50TL fark var.

Sonradan gördüm.
HIGHPOWER HIGH POWER Element Bronze HPG-600BR-H12S 600W 85+ Bronze 45A Single Rail 12 Cm Fan Aktif PFC Siyah Güç Kaynağı G
Bunu almak daha mantıklı olacaktır. Sizin güç kaynağınızın aynısı. Fiyat elinizdeki güç kaynağından 50TL daha ucuz.

Evet şuan farkettim hatta benim attığımda 80+ var iken bunda 85+ bulunmakta. Teşekkürler yardım için.
Edit: Bu arada şuan farkettim ben o RAMleri 8x2 zannetmiştim o yüzden seçmiştim düzelteyim onu :D

B450M ile çok büyük farklar yaratır mı diyeceğim ama onda 4 slot ram girişi felan var geleceğe yönelik daha iyi olur değil mi ?

Evet şuan farkettim hatta benim attığımda 80+ var iken bunda 85+ bulunmakta. Teşekkürler yardım için.

Daha fazla USB portu ile daha fazla PCI-Express portu bulundurmakta. Hem kasanız ile tam uyumlu olur.

Midden B'ye giden CT'ye HS atar gibi tek at sisteme. :D Güzel sistem olmuş. Yalnızca bir de SSD ekleyebilirseniz tadından yenmez. Hayırlı olsun şimdiden.

Edit: Bu arada şuan farkettim ben o RAMleri 8x2 zannetmiştim o yüzden seçmiştim düzelteyim onu :D
Tekrar kafam karıştı :D. O bellekler 8x2'ymiş zaten.

-Güncelleme-
Anakart: MSI B450 Gaming Plus AMD B450 3466MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart
Power Supply: HIGHPOWER HIGH POWER Element Bronze HPG-600BR-H12S 600W 85+ Bronze 45A Single Rail 12 Cm Fan Aktif PFC Siyah Güç Kaynağı

Güncel Fiyat: 6896 TL

Daha fazla USB portu ile daha fazla PCI-Express portu bulundurmakta. Hem kasanız ile tam uyumlu olur.
Teşekkürler öneri için dostum bende onda karar kıldım şuan.

Midden B'ye giden CT'ye HS atar gibi tek at sisteme. :D Güzel sistem olmuş. Yalnızca bir de SSD ekleyebilirseniz tadından yenmez. Hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkürler dostum. İnşallah pcyi alınca CS:GO'da da öyle HS'ler atacağım :D

Tekrar kafam karıştı :D. O bellekler 8x2'ymiş zaten.
Valla dostum benimde aklımı baya karıştırdın ama şuan çözdüm boşu boşuna telaş yapmışız 8x2 imiş onu alacağım :D

@Serkan Altaç Bu arada kendin sistemi kuracaksan vücudundaki negatif enerjiyi atmadan başlama.

Negatif Enerji Nedir, Negatif Enerji Vücuttan Nasıl Atılır?
''Negatif enerji sahibi olan kişiler, bu enerjiyi vücutlarından atmak üzere farklı yöntemler kullanabilirler. Bu yöntemlerin ilki topraklamadır. Çıplak ayakları ile toprağa basan kişiler, üzerlerinde yer alan negatif enerjiyi toprağa aktarırlar. Böylece negatif enerjiden belirli düzeyde kurtulmuş olurlar. Eğer yakınlarında bunu yapabilecekleri bir toprak bulunmuyorsa duş almak da son derece doğru bir hamle olacaktır. Vücut üzerinde suyun hareketleri, negatif enerjiyi vücuttan dışarı atmaktadır. Ayak tabanlarının tuzun içerisine batırılması da son derece etkili bir yöntem olur. Himalaya tuzu ya da deniz tuzu kullanılırsa bu yöntem de ciddi şekilde etki göstermektedir. ''

@Serkan Altaç Bu arada kendin sistemi kuracaksan vücudundaki negatif enerjiyi atmadan başlama.

Negatif Enerji Nedir, Negatif Enerji Vücuttan Nasıl Atılır?
''Negatif enerji sahibi olan kişiler, bu enerjiyi vücutlarından atmak üzere farklı yöntemler kullanabilirler. Bu yöntemlerin ilki topraklamadır. Çıplak ayakları ile toprağa basan kişiler, üzerlerinde yer alan negatif enerjiyi toprağa aktarırlar. Böylece negatif enerjiden belirli düzeyde kurtulmuş olurlar. Eğer yakınlarında bunu yapabilecekleri bir toprak bulunmuyorsa duş almak da son derece doğru bir hamle olacaktır. Vücut üzerinde suyun hareketleri, negatif enerjiyi vücuttan dışarı atmaktadır. Ayak tabanlarının tuzun içerisine batırılması da son derece etkili bir yöntem olur. Himalaya tuzu ya da deniz tuzu kullanılırsa bu yöntem de ciddi şekilde etki göstermektedir. ''
Bu işi kaliteli yapabilecek birini bulursam ona da toplatabilirim ancak bulamazsam bu bilgi işime yarar teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı