6000-7000TL civarında mouse önerisi

• Konuyu başlatan Prow1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 591
Emin ol gayet ilgililer. Kendimde iade yaptım ve hiç zorluk çıkarmadılar ama @Efe KIPKINER kardeşimiz buna da inanmıyor.
Hangi ürünü iade ettin ve hiç zorluk çıkarmadılar. Lütfen profil kısmından fotoğraf atarak paylaşır mısın? Tabii gerekçesiyle beraber. Ürün bozuk çıkmadığı sürece asla ama asla iade almaz Wraith.

Hocam peki Superlight2 mi daha iyi Beast X Max mi?

Beast X Max tabii ki ama palm tutuyorsanız Sword X bir tık daha iyi olur.

Ya burası mahkeme mi kardeşim? Ne kadar saçma konuşuyosunuz. Ben ne atarsam atayım senin fikrin değişecek mi? Ben neden sana kendi fikrimi dayatmaya çalışayım? Sana göre öyle, bana göre öyle

Fikirle alakası yok ben firmaya göre ürün önermiyorum. Daha iyisi varsa atın diyorum. Kronik GPX önerip duruluyor hala.

Hocam peki Superlight2 mi daha iyi Beast X Max mi?
@ca9an
Dostum arada 1.5 bin TL fark var, delikli ürün, elininin rahat edeceğinizi mi zannediyorsun, firmanın çoğu ürünü kronik, mouseye 7.5 bin TL vermek mantıklı mı sence? Ürüne bakıp, iade politikasını okuduktan sonra hala almaya kararlıysan, kendin bilirisin.

Dosya Ekleri

• sososososos.PNG
    sososososos.PNG
    145,5 KB · Görüntüleme: 11
Hocam, bazı kişiler Lamzu Maya X’in de bunlardan çok bir farkı olmadığını ve daha düşük fiyatlara satıldığını söylüyor. Lamzu mu alınmalı, sizce Sword X mi?

Lamzu Maya X relaxed claw için en iyi seçeneklerden biri. Palm için bir tık küçük kalabilir. O kadar vermek istemiyorsanız Teevolution Terra Pro ya da Lamzu Paro bakabilirsiniz.

Dostum arada 1.5 bin TL fark var, delikli ürün, elininin rahat edeceğinizi mi zannediyorsun, firmanın çoğu ürünü kronik, mouseye 7.5 bin TL vermek mantıklı mı sence? Ürüne bakıp, iade politikasını okuduktan sonra hala almaya kararlıysan, kendin bilirisin.

Çoğu ürünü kronik ? Hiçbiri Wraith ürünü değil. GPX2 gibi bir ürüne 6K vermek mantıklı da buna değil mi ? Kendinizi kandırmayın artık.

Çoğu ürünü kronik ? Hiçbiri Wraith ürünü değil. GPX2 gibi bir ürüne 6K vermek mantıklı da buna değil mi ? Kendinizi kandırmayın artık.
Evet çoğu ürünü kronik, firmanın sattığı mouseleriyle ilgili 76 tane şikayeti var.

Lamzu Maya X relaxed claw için en iyi seçeneklerden biri. Palm için bir tık küçük kalabilir. O kadar vermek istemiyorsanız Teevolution Terra Pro ya da Lamzu Paro bakabilirsiniz.
Hocam, kusura bakmayın, bu konulardan çok anlamıyorum da kısaca, bu bütçelerde alabileceğim en iyi mouse Sword X doğru mu? Onun rengi kalmamış; sizce beklemeli miyim yoksa onun dengesinde başka bir mouse var mı?

Evet çoğu ürünü kronik, firmanın sattığı mouseleriyle ilgili 76 tane şikayeti var.

Çoğu hatta hepsi ATK A9 ve VXE R1. Biz bu ürünleri zaten önermiyoruz sorunlu diye.

Hocam, kusura bakmayın, bu konulardan çok anlamıyorum da kısaca, bu bütçelerde alabileceğim en iyi mouse Sword X doğru mu? Onun rengi kalmamış; sizce beklemeli miyim yoksa onun dengesinde başka bir mouse var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı