6000-8000 TL Oyun Amaçlı Sistem Önerisi

MeReKGs67

Kilopat
Katılım
30 Kasım 2015
Mesajlar
383
Çözümler
1
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben 1 ay sonra falan bu bütçelerde bilgisayar alabilirim. Şimdiye kadar hiç bilgisayar toplamadım o yüzden hiç tecrübem yok. Bana bu bütçelerde üst seviye oyun bilgisayarı olacak şekilde sistem tavsiyeleri yazarsanız çok sevinirim. GTA 5, Battlefield 1 ve başka yüksek grafikli oyunları çok kolay oynayabilecek bir sistem istiyorum yani. Technopat Masaüstü Sistem Tavsiyeleri Eylül 2016 diye bir konu açmış ama bir de sizin önerilerinizi alayım dedim. Diyelim her şey iyi güzel, eyvallah parçalar geldi. Peki ya montajlama? En çok merak ettiğim soru bu zaten, yine Technopat'ın sağ olsun bilgisayar montaj rehberi diye bir video yayınlamış ama aradan 3 sene geçmiş. Montaj ile ilgili de yardım ederseniz sevinirim :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Montaj hakkında pek bilginiz yoksa Sinerjide' den toplayıp orada montajlattırabilirsiniz. Ama ben sizin toplamanızın taraftarıyım. İnsanın kendi yaptığı iş gibisi yoktur. :kıkırda:
 
Bir sürü video var hangi video işime yarar hiçbir bilgim yok
Hepsi işine yarayabilir. Örneğin 9000 TL sistem toplama videosu var. O videonun önce tamamını izle sonra izledikleri sırayla sen de kendi parçalarını montajla. Yok ben bu işi yapamam diyorsan Sinerji ve Teknobiyotik'in sistem montaj ve test hizmeti var 35 TL'ye.
 
Öncelikle mönitörlü mü toplayacaksınız onu da söyleyin sinerjiden toplatıp montaj ı onlar a yaptırabilirsiniz
 
Monitörü kendin seç derim. Böylesi daha hayırlı olur eğer 2000'e alacaksan.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    45,8 KB · Görüntüleme: 131
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı