6000₺ Nvidia ve Intel Tabanlı Sistem Tavsiyesi

Intel tabanlı sistem ben önermiyorum ileride yükseltme imkanı olmuyor. İsterseniz Ryzen bir sistem toplayabilirim. Monitör dahil olacak mı?
Ryzen olabilir monitör dahil olmayacak onu daha sonra almayı mdüşünüyorum.

Merhaba, i5 8400, 7600K'dan performanslı bir işlemcidir. Siz 8. neslin mimarisine göz atmadınız galiba?
Eki Görüntüle 283208
1070Ti için en az 2K monitör gerekiyor. Ben GTX 1070'te bile bunun eksikliklerini görüyorum. Ayrıca bu saatten sonra 7. nesil alınmaz.

• Monitör çözünürlüğünüz nedir? Model belirtebilirseniz iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monitörüm bu.
AOC 23" i2367Fm GENİŞ EKRAN LED IPS MONİTÖR

Merhaba, i5 8400, 7600K'dan performanslı bir işlemcidir. Siz 8. neslin mimarisine göz atmadınız galiba?
Eki Görüntüle 283208
1070Ti için en az 2K monitör gerekiyor. Ben GTX 1070'te bile bunun eksikliklerini görüyorum. Ayrıca bu saatten sonra 7. nesil alınmaz.

• Monitör çözünürlüğünüz nedir? Model belirtebilirseniz iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
7600K'nın 8400'den az daha performanslı olduğunu düşünüyorum. Ama 8400 daha F/P olduğu için onun alınması daha mantıklıdır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı