6000 TL civarı sistem toplama

Msi Z110A Anakart
İntel Core İ7 6700K İşlemci
Kingston HyperX Predator 16 Gb 3000 mhz Ram
Msi Gtx 1070 8G Ekran Kartı
WD 2Tb 64Mb 7200RPM Hardisk
Sandisk 256Gb SSD
Thermaltake F51 Kasa
Deep Cool Captain 360 Sıvı GPU soğutucu
High Power 750 watt Güç Kaynağı

Gibi bir sistem toplardım 6000 Tl bütçem olsa. Ve bu arada mekatronik muhendisliği gitmek istediğim bölüm, sizede bölümünüzde başarılar.

Aslında IPS monitör seçmek çok basit. İstediğiniz çözünürlüğü seçin, IPS kutucuğunu işaretleyin ve istediğiniz ürünü satın alın ancak benim size önerim Asus,BenQ veya Dell almanız zira diğer markaların programları pek doğru dürüst çalışmamakta.

Peki hocam çok teşekkür ederim bilgileriniz için ;) şimdilik HDMI girişi olan herhangi bir ekran ile idare edeceğim daha sonra dediğiniz markalar tercihim olacaktır inşallah.

Anakart için kaç tl ayırmayı düşünüyorsunuz? 1000 TL civarıysa Asus VIII Hero öneririm. Daha ucuzu lazımsa MSI Z170 Gaming M5 var.

1000TL ye kadar çıkartabilirim galiba çıtayı sonuçta kendi paramla yapacağım bu işi ve uzun döneme yayacağım fakat işte düşündüren noktalar şu hani aza kanaat germek istediğim gibi ölü bir sistemde toplamak istemiyorum yani en basiti sıvı soğutucusuna kadar beni memnun etsin istiyorum onun için hani bir kartı önerirken neden önerdiğinizi de söylerseniz daha çok memnun kalacağım :) ve çok teşekkür ederim.

Msi Z110A Anakart
İntel Core İ7 6700K İşlemci
Kingston HyperX Predator 16 Gb 3000 mhz Ram
Msi Gtx 1070 8G Ekran Kartı
WD 2Tb 64Mb 7200RPM Hardisk
Sandisk 256Gb SSD
Thermaltake F51 Kasa
Deep Cool Captain 360 Sıvı GPU soğutucu
High Power 750 watt Güç Kaynağı

Gibi bir sistem toplardım 6000 Tl bütçem olsa. Ve bu arada mekatronik muhendisliği gitmek istediğim bölüm, sizede bölümünüzde başarılar.

Çok teşekkür ederim ve İnşallah gidersiniz, Güzel bölüm fakat bir o kadarda zor bölüm :) ama sakın hevesiniz kırılmasın geleceğin bölümü diye kandırmayacağım sizi çünkü gelecek tamamen sizin elinizde ;)

Aslında bende yaptığınız sistem benzeri seçeneklerle seçim yaptım ama düşüncem şu ki ekran kartını en sona bırakmak çünkü istediğim ekran kartı MSI GTX 1080 modeli aslında pek gereklimi diye düşünmüyorum da değil hani yukarıda yazdığım gibi maddiyatı kendim karşılayacağım ve bu toplama işini belirli bir sürece yayacağım onun için

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı