6000 TL Ekran kartı önerisi

Bütçe
6000
CUDA çekirdekleri gibi son kullanıcıya etkisi olmayan he biraz araştır istersen :D
Evet gördüğünüz gibi CUDA çekirdekleri, sihir, büyü ve biraz daha sihir ile 6 bin liraya aldığımız 1650'yi RTX 5090 yapıyoruz.
Gerçekten troll olduğunuz bariz. Daha fazla bir şey yazma gereği duymuyorum, tabii siz ona da haklı olmadığını bildiği için kaçtı dersiniz...

1650 daha iyi demedim CUDA çekirdekleri benzetmesine tepki verdim burada iki ekran kartı değil genel konuşuyorum.
AMD çipsetli GPU önerdiğimiz anda NVIDIA düşmanı damgası yedik az önce. NVIDIA GPU önermememizin nedenlerinden en temelini anlattım size, siz kafanıza göre bir yerlere çektiniz.

Kafanız mı güzel. Burada olay NVIDIA ve AMD değil. Olay GTX 1650 ve RX 6650 XT.

RX 6600 bu bütçede 2.seçenek değil. 1660S hiç seçenek değil.

Güzel kardeşim sen NVIDIA ile AMD kıyaslamıyorsun konunun bu olmadığında biliyorum fakat forumdaki bazıları GTX 1650 ile RX6650 XT yerine amd>nvidia diyorlar. Onlara söylüyorum.

6650XT her anlamda 1650'den 2 kat daha iyi. Daha uzatma istersen, hangi kartın mantıklı olduğu belli:)
Bence kendisi bariz bir şekilde 1650 kullanıyor. 6 bin TL'ye de aldıysa kahkaha atarım.

Güzel kardeşim sen NVIDIA ile AMD kıyaslamıyorsun konunun bu olmadığında biliyorum fakat forumdaki bazıları GTX 1650 ile RX6650 XT yerine amd>nvidia diyorlar. Onlara söylüyorum.
Ben AMD>Nvidia asla demem. Bazen Nvidia>AMD bazen ise AMD>Nvidia bütçeye göre değişiyor.

Bence kendisi bariz bir şekilde 1650 kullanıyor. 6 bin TL'ye de aldıysa kahkaha atarım.

Ben amd>nvidia asla demem. Bazen nvidia>amd bazen ise amd>nvidia bütçeye göre değişiyor.

Burada vatan savunur gibi savunuyorsunuz ben öneri verdim siz ise kıyaslamaya başladınız işi genele çektiniz genele çekilirse çoğu zaman NVIDIA daha iyi olduğu aşikar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı