6000 TL hazır RTX sistem önerisi

Merhaba sistem olarak böyle bir şey düşünüyorum ayrıca benim kullanacağım programlar için işlemcimin çekirdek sayısının yüksek olması gerekiyor. Aslında işlemci olarak Ryzen 7 2700 falan düşünüyorum, ekran kartı olarak da dediğim gibi RTX 2060 olabilir. Çok araştırdım ve bulduklarımın da sabah kadar stokları falan tükendi. Beni böyle rahat 5 sene falan idare edebilmesi gerekiyor bu sistemin. Bu zaman içinde yükseltme de yapabilirim aslında. Amacı sadece oyun değil bu sistemin bu arada.
Teşekkürler.

(Ekran kartı konusunda NVIDIA'dan vazgeçmem)

bu arada ryzen 5 3600 ryzen 7 2700 den kat kat daha iyi bir işlemcidir.Sistemde de o kullanılmış.
1 2 parçayı değişip daha iyi hale getirebilirsin.
Kasa Frisby olmasa, SSD özelleştirilebilir olsa benim için en iyi seçenek olacaktı fakat dediklerimden dolayı o kasadan vazgeçtim.

Bu arada Ryzen 5 3600 Ryzen 7 2700'den kat kat daha iyi bir işlemcidir. Sistemde de o kullanılmış.
1 2 parçayı değişip daha iyi hale getirebilirsin.

Ben buna ilk önce bakmıştım hatta sabah bunun kasası Corsair'dı almadığıma şu an çok pişmanım
Teknobiyotik'ten sistemlere bakabilirsin eğer hazır olacaksa ve 2060'lı en ucuz sistemler orada ama diğer parçalar da pek iyi değil tabii neyse E3'e falan bakabilirsin.
ilk önce o sisteme baktım ama şuan p2.5 sistemi alacağım sanırım
işlemciyi r5 2600 yapıp bazı özelleştirmelerle 5.800 oldu sanırım bunu alacağım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı