6000 TL i7 4790K Sistem Toplama

MhmtYlcu

Hectopat
Daha fazla  
Ben masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. 6000₺ bütçem var. MSI z97 gaming7, i74790k işlemci ve msi gtx 980'in yanına hangi ram'i ve soğutucuları almam gerekiyor? Bir de monitör önerirseniz sevinirim.

Ha beyler bide black fury series 2400mhz almayı düşünüyorum. Daha iyisi var diyosanız söylerseniz sevinirim.

Veya bu bütçeye daha iyi bir set varsa o da olabilir. Kafam çok karıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni nesil Skylake-DDr4 dizin . 980 değil 980ti alınır rahatlıkla. Şu sistemi inceleyebilirsiniz, bugün başka bir konuda, bir başka kişiye yönelik paylaşmıştım.

Overclock ile uğraşacak mısınız ? Ona göre sıvı soğutma, K ibareli işlemciler vs. koyalım. Mesela :

Eki Görüntüle 115028

+ soğutucu : SilverStone Tundra Serisi TD03-E Intel 775/115X/1366/2011 AMD AM2/AM3/FM1/FM2 Uyumlu Sıvı Soğutma Sistemi

Kasayı değiştirebilirsiniz, işlemciyi 6600k'ya düşürüp diğer şeyleri yükseltebilirsiniz vb... Ancak 980ti'den şaşmayın :)

6000 liralık kasaylada en son oyunları 60fpsde full ayarda oynarsınız 3000-3500 liralık pc ilede.Öyleyse kasaya 6000tl bayılmak neden? Profesyonel grafik yazılımları ile uğraşmayacak yada server kurmayacaksanız paranızı cebinizde tutun.

Fury-x ile daha ekonomik bir sistem kurarsınız 1080p'de 980ti 5 6 fps daha fazla güçlü ama iş 2k veya 4k'ya geldiği zaman fury-x öne geçiyor bazı oyunlarda ve arada uçurum fiyat farkı var 450 600 TL gibi bir fark var yanılmıyorsam. Yine de siz bilirsiniz.

Teşekkürler vakit harcadığınız için.

Anakart hakkında bilginiz varsa yararlanmak isterim. M3 mü Progaming mi gibi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı