chicagokekosu
Hectopat
Daha fazla
Bana sorarsan yanlış düşünüyorsun hocam, biraz daha araştırabilirsin galiba.Hocam 7 sene önce 2 arkadaş sistem topladı. Benim bütçem vardı ama gidip dediğiniz gibi yeterli kartları vs aldım hep. Aradan zaman geçti benim sistemim yükseltilemez hale geldi. Yükseltme yaparsam çok fazla masraf çıkacaktı. Şimdi benim eski bilgisayarım bile halen CS:Go orta ayarlarda 60 fps üzeri veriyor ama onun aldığı çok daha iyi işler başarıyor.
Yani sadede gelirsek oyun sektörünün ne olacağı belli değil. GTX 1070'in bile 1080p full ayarda 70 FPS aldığı oyunlar var. Ben hep ileriyi düşünüyorum. 3 sene sonra ne duruma gelir belli olmaz. Oyun için temel etken zaten ekran kartıdır. Zamanında almadığım kartlar daha sonra fiyatı artıyor. Yeni kartlar da pahalı oluyor. Benim geçen yıl topladığım 3.500-4000 liralık bir sistem vardı şuan aynısını toplasam daha pahalıya geliyor. Ancak o sistemi sattım memnun olmadığım için.
Sonuç olarak oyun ve ileriyi düşünen birisi yeterli olanı değil daha iyisini alması gerekir bence. GTX 1070'de bu noktada en iyi seçim.
Üstte de yazdım son çıkan oyunlarda dahi 1080p de 70 FPS alabiliyor kaldı ki 3 sene sonra ne olur belli olmaz. O yüzden 108op için bence en iyi seçenek 1070. Hem aradaki fark da çok fazla değil.
Yanlış anlama, merak ettim o oyunu öğrenebilir miyim acaba?Hocam 7 sene önce 2 arkadaş sistem topladı. Benim bütçem vardı ama gidip dediğiniz gibi yeterli kartları vs aldım hep. Aradan zaman geçti benim sistemim yükseltilemez hale geldi. Yükseltme yaparsam çok fazla masraf çıkacaktı. Şimdi benim eski bilgisayarım bile halen CS:Go orta ayarlarda 60 fps üzeri veriyor ama onun aldığı çok daha iyi işler başarıyor.
Yani sadede gelirsek oyun sektörünün ne olacağı belli değil. GTX 1070'in bile 1080p full ayarda 70 FPS aldığı oyunlar var. Ben hep ileriyi düşünüyorum. 3 sene sonra ne duruma gelir belli olmaz. Oyun için temel etken zaten ekran kartıdır. Zamanında almadığım kartlar daha sonra fiyatı artıyor. Yeni kartlar da pahalı oluyor. Benim geçen yıl topladığım 3.500-4000 liralık bir sistem vardı şuan aynısını toplasam daha pahalıya geliyor. Ancak o sistemi sattım memnun olmadığım için.
Sonuç olarak oyun ve ileriyi düşünen birisi yeterli olanı değil daha iyisini alması gerekir bence. GTX 1070'de bu noktada en iyi seçim.
Üstte de yazdım son çıkan oyunlarda dahi 1080p de 70 FPS alabiliyor kaldı ki 3 sene sonra ne olur belli olmaz. O yüzden 108op için bence en iyi seçenek 1070. Hem aradaki fark da çok fazla değil.