6000 TL PC önerisi


Böyle uygunmudur tam 6000 tl yapıyor
Kendi SSD'niz varsa M.2 SSD'yi çıkartıp işlemciyi 10400F yapın hocam. Ayrıca o M.2 SSD iyi değil diye biliyorum emin değilim ama. Zaten oyun ve genel kullanımda SATA ile M.2'nin farkı anlaşılmayacak derecede az. Sadece Adobe Premiere Pro gibi render programlarında belli oluyor.
 
Ben SSD'yi Kioxia seçmiştim düzelttiğimde. Sizce iyi bir SSD midir? Not: Olabildiğince sormaya çalışıyorum çünkü bazı insanlar gibi anlatmama rağmen yanlış anlatıyorsun diye suç atanlar var.

Evet kronik sıkıntılı bir model tercih edilmemeli.

Samsung'un 500 GB SSD'si var şu an bilgisayarımda onu da takacağım o yüzden M.2 SSD alsam daha mantıklı olur gibi. Bir de RAM'lerde CL değeri önemlimi kafamıza göre alabiliyor muyuz?

Zaten 500 GB SSD'niz varsa ve renderla falan uğraşmıyorsanız SSD almaya gerek yok 1 TB harddisk koyup Steam kütüphanesi vb. yapabilirsiniz.
 
1612480759443.png


Sistem bu şekilde 6.068 TL tutuyor bence bu fiyata en iyi sistem şimdiden hayırlı olsun :)
 
Bence de M.2 ile SATA'nın farkını *aşırı* hissetmezsiniz.
Hocam oyunlarda zaten %5 falan fark oluyor yükleme sürelerinde. Bir tek Windows'u açarken fark edecek onun dışında masaüstünden tarayıcıyı aç deyince 0.25 saniye yerine 0.1 saniyede açılsa ne fark eder? Render alınmadığı takdirde bilgisayar açılış hızı dışında gözle görülür çok minik bir fark var.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı