6000 TL PC önerisi

APU sistemli bilgisayarlarda daha ekonomik olması açısından ekran kartı bulunmaz, ancak grafik olarak bütçenizin üstünde bir performans verme yeteneğine de sahip olduğunu söyleyebiliriz. İşlemci + Ekran kartı ikilisi beraber geliyor. Şeklindedir f/p bir kasa oluyor ekran kartı yok işlemcinin grafik işlemcisini kullanıyor ama performans olarak üzmez çok uçuk beklentiniz yok ise.
Beklentim ets 2 pubg çıktı çıkarmak ders videosu izlemek

Grafik birimli islemcili sistemler. Ekran kartsiz. Ama su an topluyorum size bir sistem ondaki islemci sayesinde 1050 Ti varmis gibi oyun oynayabilirsiniz.
Hocam merhaba bende apu sistem almayı düşünüyorum şöyle bir ikinci el buldum Amd Ryzen 3 4300G İşlemci B450M A Pro Anakart 16 GB RAM önerir misiniz ? Genelde apex valorant oynuyorum.

Disari cikacagim simdi acele acele boyle topladim. Toplam 7088 TL. Konuya atilan diger butun Sistemleri tokatlar. Konuya hakim arkadaslar kontrol edip bakabilir. Alternatif parca onerileri varsa yanitlayabilirler.

Disari cikacagim simdi acele acele boyle topladim. Toplam 7088 TL. Konuya atilan diger butun sistemleri tokatlar.

Eyvallah tamam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı