Lightbringerr
Decapat
Hayir 5600G topluyorum su an. 16 GB RAM ve 5600G ile her oyunu lowda oynarsiniz. Ayrica RX 550 den daha performansli ve ileriye donuk.O zaman benim casper c350 laptop ile aynı
Hayir 5600G topluyorum su an. 16 GB RAM ve 5600G ile her oyunu lowda oynarsiniz. Ayrica RX 550 den daha performansli ve ileriye donuk.O zaman benim casper c350 laptop ile aynı
Beklentim ets 2 pubg çıktı çıkarmak ders videosu izlemekAPU sistemli bilgisayarlarda daha ekonomik olması açısından ekran kartı bulunmaz, ancak grafik olarak bütçenizin üstünde bir performans verme yeteneğine de sahip olduğunu söyleyebiliriz. İşlemci + Ekran kartı ikilisi beraber geliyor. Şeklindedir f/p bir kasa oluyor ekran kartı yok işlemcinin grafik işlemcisini kullanıyor ama performans olarak üzmez çok uçuk beklentiniz yok ise.
Hocam merhaba bende apu sistem almayı düşünüyorum şöyle bir ikinci el buldum Amd Ryzen 3 4300G İşlemci B450M A Pro Anakart 16 GB RAM önerir misiniz ? Genelde apex valorant oynuyorum.Grafik birimli islemcili sistemler. Ekran kartsiz. Ama su an topluyorum size bir sistem ondaki islemci sayesinde 1050 Ti varmis gibi oyun oynayabilirsiniz.
İnventus markayı ilk defa duyuyorum siz kullanıyormusunuz nasıl
Alın geçin CS:GO, Valorant, LOL gibi vs. oyunları rahatlıkla akıcı şekilde oynarsınız.
Zamanla o işlemciye bir ekran kartı takabilirsiniz.
İnventus markayı ilk defa duyuyorum siz kullanıyor musunuz nasıl
![]()
Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.343,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.270,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Apacer Panther Black-Gold 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram (AH4U16G32C28Y7GAA-2) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.028,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kingston A400 SA400S37/240G SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston A400 SA400S37/240G SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston A400 SA400S37/240G SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 389,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Disari cikacagim simdi acele acele boyle topladim. Toplam 7088 TL. Konuya atilan diger butun sistemleri tokatlar.
Kullanıyorum çok iyi ve güvenilir.İnventus markayı ilk defa duyuyorum siz kullanıyormusunuz nasıl
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.