6000 TL PC önerisi

Hocam böyle kasanın fotosunu oynadığın oyunları bilgisayarda göstererek çekip atarmısın
Şimdi hocam ben ilk çıktığında aldığım için benim kasam ve oyun testlerim alttaki videodaki gibi. Stok bitince kasa ve işlemciyi değiştirmişler. Videodaki kasa benim aldığım kasa fakat hava akışı kötü bir kasa. Şu anki daha iyi olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim attigim sistemde her oyunda 15 FPS daha fazla alirsin. + Benim PSU 50W daha fazla. Benim attigim kasanin hava akisi da daha iyi. Benim sistemin anakarti da daha guncel. Ama arada fiyat farki da var. Alabiliyorsan benim attiklarimi al. Alamiyorsan inventus sistem de pisman etmez.

Benim attigim sistemde her oyunda 15 FPS daha fazla alirsin. + Benim PSU 50W daha fazla. Benim attigim kasanin hava akisi da daha iyi. Benim sistemin anakarti da daha guncel. Ama arada fiyat farki da var. Alabiliyorsan benim attiklarimi al. Alamiyorsan inventus sistem de pisman etmez.
Hocam bende casper c350 laptop var peki DMC Nx12 (pubg,gta 5) I5-3470 16gb Ram,256gb Ssd,4gb Rx550 Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bundan iyimi yoksa kötümü

Sakın bu sistemi alma eğer ki sistem toplamayı bilmiyorsan o arkadaşların attığı hazır sistemi al kendin toplayabiliyorsan Ryzen 5600Gli sistemi al.
Toplamak sikinti degil. Armuttan cagir bir eleman gelsin taksin 200'e. Izmir iciyse ve bana yakinsa ben ucretsiz yardimci olurum. Yoksa herhangi bir bilgisayarci ya da Armuttan cagiracagin biri de toplar.

Toplamak sikinti degil. Armuttan cagir bir eleman gelsin taksin 200'e. Izmir iciyse ve bana yakinsa ben ucretsiz yardimci olurum. Yoksa herhangi bir bilgisayarci ya da Armuttan cagiracagin biri de toplar.
Ş.urfadayım deprem falan oldu pc ciler kapalımı açıkmı bilmiyom açıktır heralde bu arada teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı