Biraz geç oldu ama baştan başlayalım.
İşlemci çok fena değil Turbo Boost hızına kanma, Turbo Boost ile çoklu çekirdek avantajını kaybedersin; tavsiyem taban hızı (Turbo değil) minimum 3.0GHz olan bir işlemciye sahip bir PC bul. Ama işlemcin hiç de fena değil, modern oyunlarda sıkıntı yaşamazsın.
Ekran kartın oldukça iyi, yine daha önce dediğim gibi masaüstü versiyonuyla aynı performansı vermeyecektir, ama oyun için oldukça yeterli.
RAM kısmına gelince Single Channel 8 GB 2666MHz RAM bulunuyor, 16 GB'a çıkaracağından bahsetmişsin, tek 16 GB yerine 2 tane 8 GB RAM bulundurman daha iyi olur. Tek-çift RAM arasında ne kadar fazla FPS farkı olduğuna inanamazsın.
Depolama olarak SSD bulunması çok iyi ancak 240GB seni ASLA kurtarmaz. 1TB yüksek hızlı HDD ya da biraz daha paraya kıyıp 500GB-1TB SSD alman daha doğru olur. Çünkü 240GB depolamaya, donanımın yetse bile hafızan yetmeyeceğinden anlamsız olur.
Cihaz işletim sistemi olmadan geliyor yani Windows 10 kullancaksan ayrıyetten satın alman ve kurman gerekiyor. Ona dikkat et.
Aklında başka soru varsa sor, ben hâlâ masaüstü PC toplamanı (İtopya'dan toplayabilirsin) öneriyorum. Laptopa bu kadar para gömmeye değer mi bilemiyorum.