6000 TL'ye kadar ekran kartı önerisi

muhammedpppp

Femtopat
Katılım
17 Şubat 2023
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba 5000 Max 6000 TL'ye kadar bütçem var. Değişim yapabileceğim için kolay satilabilmesi önemli bir F/P ekrna kartı önerir misiniz? AMD tarafinda biraz kuşkularım var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Olurr

Sapphire Radeon RX 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı 800 lira aşıyor ama çok güzel kart artıramazsanız 6600 de olabilir.

Güzel bir kart da AMD tarfimda söylenenler beni kuşkuya düşürüyor öğrenciyim PC topluyorum veni üzü süre götürmesi lazım ne kadar süre güncelleme alır bu kart bir de driver çökmesi veya kronik sorunlar baş gosterirmi. Sizce gerçekten fp bi ürünmu
 
Olurr.

Güzel bir kart da AMD tarfimda söylenenler beni kuşkuya düşürüyor öğrenciyim PC topluyorum veni üzü süre götürmesi lazım ne kadar süre güncelleme alır bu kart bir de driver çökmesi veya kronik sorunlar baş gosterirmi. Sizce gerçekten fp bir ürünmu.

Hocam kas gücü olarak 3060'ı geçen 3060 Ti ile yarışan bir kart driver olarak da AMD kendini bayağı topladı şu an kullanıyorum bir sene içinde sadece 2 kere driver çökmesi yaşadım oda Windows 22H2 ile alakalıydı ancak şu an sorun düzeldi kusursuz çalışıyor.
 
Miniming konusunda merak ettiğim miniming yapılmış bir kart alınır mı?

Mining yapılmış bir kart yorulmuş bir kart demektir o yüzden mümkün olduğunca temiz kullanılmış ve mining yapılmamış bir tane bulursanız alın derim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı