Hectopat
Daha fazla
Monitör bazı özel sebeplerden dolayı BenQ XL2720Z 27" modeli seçildi. Kasayı COS-5000-KWN1 düşünüyorum, ekran kartında biraz kararsızım GTX 78O Ti seçip sistemin fiyatını biraz şişireyim mi yoksa GTX 970 seçip diğerinden daha ucuz bir tercih mi yapıyım. İşlemcin k serisinden seçilmesini istiyorum ve 4790k düşünüyorum daha farklı bir seçim mi yapmalıyım? Anakart konusunda biraz takıntılıyım ilerde bir parçayı değiştim mi problem çıkartmasını istemiyorum ve kalitesine güvendiğimden dolayı asus z97 deluxe seçmeyi düşünüyorum ama nfc desteksiz modelini çünkü öyle bir özellik için 200 TL boşa atamam. Depolama olarak HDD 2-3 TB düşünüyorum çünkü bu sistemin tabiki 4 sene aynı performansı göstermeyeceğini bildiğim halde bana 4 sene yetmesi gerektiğinden depolamayı üst düzey tutmam lazım, SSD ise 250 GB yetecektir diye düşünüyorum. RAM ise sanal makine kurma ihtimalimden ve diğer işlerimde de darboğaz olmamasını istediğimden 16 GB düşünüyorum. Soğutucu seçimi gibi diğer ıvır zıvırları veya unuttuğum şeyleri de siz tamamlarsanız ve bu sistemin daha uygun veya daha düzgün olması yönünden önerilerinizi bekliyorum.
Monitör Fiyata dahil değildir!
Monitör Fiyata dahil değildir!
Son düzenleyen: Moderatör: