6000 TL'ye Pasaport kayıtlı iPhone Xs Almak

axxiel

Hectopat
Katılım
3 Aralık 2014
Mesajlar
193
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Tr garantili cihaz fiyatlarının pahalılığından dolayı 6000 TL'ye 1 yıl Global garantili Pasaport kayıtlı iPhone Xs 64 GB modelini almak istiyorum. Sizce bu fiyata bu telefonu almak mantıklı mı? Lütfen başka marka/telefon önerisinde bulunmayalım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
E devletten imei kontrolü yapip, birde telefon kimin üzerine kayitli ise kisinin sabika kaydini incelerseniz almanizda hicbir problem olacagini düsünmüyorum. Tek problem ben o fiyata o telefonu maalesef uygun görmüyorum ama bu tabiki benim nacizane görüsümdür.
 
gayet güzel bir fiyat 600tl gibi bir rakama kayıt ediyorlardı en son kayıt harcınıda düşünce 5400 gibi bir rakama denk geliyor alınır telefon temizse.
 
64GB hafıza bana yetersiz gibi geliyor. Kısa vadede üzmez sizi ama ilerde keşke daha yüksek kapasiteli alsaydım dersiniz.
 
Yurt dışından alınan xs max iphone telefonların Türkiye desteği yok diye biliyorum. Garantisi olsa bile Türkiye üzerindeki servislerden hizmet alamayabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı