6000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
6000

Ugur3838

Decapat
Katılım
13 Eylül 2021
Mesajlar
99
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, sistemim 15 yıllık. Artık değiştirme vakti geldi ancak bütçe kısıtlı en iyi APU işlemci bütçeme göre R3 3200G'imiş AMD tarafında ama Intel tarafında nasıl uzun vadeli ekran kartı almayı düşünüyorum. (2 yıl sonra) RAM olarak 16 GB 3200MHz XPC Vega almayı düşünüyorum, Dual channel daha iyi performans veriyormuş. Sizce Intel işlemci AMD ekran kartı mı yoksa AMD işlemci NVIDIA ekran kartı mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı bütçede ağırlık yapacak yer F/P olarak AMD ekran kartı almak daha akıl karı , lakin yukarıda da belirtildiği gibi o fiyata sistem toplanılmaz . eski sisteminize oran an büyük bir fark olmaz bilgisayarda 2. el piyasasına hiç bulaşmayın derim.
 
Merhaba, sistemim 15 yıllık. Artık değiştirme vakti geldi ancak bütçe kısıtlı en iyi APU işlemci bütçeme göre R3 3200G'imiş AMD tarafında ama Intel tarafında nasıl uzun vadeli ekran kartı almayı düşünüyorum. (2 yıl sonra) RAM olarak 16 GB 3200MHz xpc Vega almayı düşünüyorum, Dual channel daha iyi performans veriyormuş. Sizce Intel işlemci AMD ekran kartı mı yoksa AMD işlemci NVIDIA ekran kartı mı?

Merhaba. Maalesef 6000 TL'ye sistem toplamak hiç de mümkün değil. En fazla dediğiniz gibi APU sistem olabilir ki oda sizi Valorant, CS gibi oyunlarda anca oynatır.
 

Geri
Yukarı