60000 TL'ye kadar araç önerisi

Arkadaşlar merhaba, kenime ait olarak alacağım ilk araba olarak. Araç deneyimim yıllardır var. Bireysel kullanacağım aile ile binmeyeceğim.

Hb olması daha iyi olur.
2004 model ve üstü tercihim.
Ağır hasar kaydı olmasın.
En fazla 2-3 değişen ya da boya olacak şekilde.
Önden hasarlı araç eğer motoru yeniyse olabilir yoksa 3 değişende önden olmasın.

Kriterlerim bunlar önerilerinizi bekliyorum.

Focus 1 2002-2004 arası olan kasasına bakabilirsiniz. Temiz araç ise üzmez.
 
Focus 1 2002-2004 arası olan kasasına bakabilirsiniz. Temiz araç ise üzmez.

Bunu yazmak için girmiştim hocam. Focus 1 hatchback veya sedan tercih edilebilir, bu bütçeyle temizini bulmak neredeyse imkansız ama şansınızı deneyin. Sedan kasasını şu an kullanmaktayım, F/P açısından rakiplerine oranla bir tık önde ve satacağınız zaman asla sorun çıkarmayacak araçlardır. Parça konusunda asla sorun yaşamazsınız hem ucuz hem de her yerde bulunabilir. Aciliyetiniz yoksa piyasanın sakinleşmesi açısından bir süre daha beklemenizi öneririm.
 
Birkaç araç buldum nasıl sizce?





 
Birkaç araç buldum nasıl sizce?






Hepsi temiz gibi duruyor. Sadece bunun Ford / Focus / 1.6 / Ambiente / 2001 Model Ford Focus HB sahibinden.comda - 906101855 km si biraz yüksek.
 
Birkaç araç buldum nasıl sizce?





Attıklarınızdan en mantıklısı en sondaki. Diğerlerinin kilometresi bence çok yüksek. Bizim ikinci aracımız 94 model Broadway bile 150 bin kilometrede. Donanım düşürüp daha düşük kilometreli araçlara bakmalısınız bence. Focus 1 kadar kaliteli olmasa da Clio 1.6 bakabilirsiniz. Daha temizini denk getirebilirsiniz fakat konfordan, yol tutuştan ve sağlamlıktan vazgeçmeniz gerekecek. Fiesta Mk6 pek bulabileceğinizi sanmam ama yine de denk gelme ihtimali var.
 

Geri
Yukarı