60000 TL'ye mimari modelleme için sistem toplama önerisi

Bütçe
60000

wwpixie

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben hem mimari modelleme yapabileceğim hem de oyun oynayabileceğim bir masaüstü sistem aramaktayım. Sistemde aradığım bazı özellikleri not etmek isterim. DDR5 bir sistem toplamak istiyorum. Ekran kartı olarak 4070 ya da 4070 Ti. Bir diğer önemli konu ise işlemci gücü olacaktır. Bütçe olarak maksimum 60 bin lira düzeylerinde bir limitim var ve sistem parçalarının da kaliteli markalar olması tercihimdir. Bu noktalar doğrultusunda önerdiğiniz hazır sistemler var ise benimle paylaşırsanız çok sevinirim. İyi günler dilerim.

Selam @wwpixie

Şimdilik bana kızma ama ben burada sana daha iyi bir GPU tavsiye edeceğim daha iyi grafiklere sahip ve daha da fazla FPS veriyor.

Eşyalar burada: (ama istersen başkalarına sor darboğaz olur mu? Veya kaç FPS alabilirim? Diye sor)

CPU:

AMD Ryzen 7 7800x3D​

CPU soğutucu:

NZXT Kraken Elite 360 RGB 78.02 CFM Liquid CPU cooler​

Anakart:

ASUS Prime A620M-A-CSM Micro ATX AM5 motherboard​

SSD:

Samsung 990 Pro 1 TB M.2-2280​

GPU:

ASUS TUF Gaming AMD Radeon RX 7900 XT OC Edition​

RAM:

Corsair Vengeance 32 GB (2 X 16 GB) DDR5-6000 CL30 Memory​

Kasa:

montech Air 903 base ATX mid Tower case​

Power Supply:

Gigabyte UD1000GM 1000W 80+ Gold certified fully modular ATX Power Supply​

Monitör olarak 3 seçimin var

1.IPS-panel

IPS-paneli renklerle işin varsa en iyi paneldir.

2.VA-panel

VA-paneli TN- ve IPS-panelin ortasıdır ve ghosting (bulanlıklık) adını verdiğimiz daha da yaygın dır yani en yüksek tepki süresine sahipdir ve araba oyunlarında kullanılır.

3.TN-panel

TN-paneli en az tepki süresine sahipdir ve FPS oyunlarında en iyi paneldir ama en kötü grafiğe sahipdir.

Merhaba arkadaşlar. Ben hem mimari modelleme yapabileceğim hem de oyun oynayabileceğim bir masaüstü sistem aramaktayım. Sistemde aradığım bazı özellikleri not etmek isterim. DDR5 bir sistem toplamak istiyorum. Ekran kartı olarak 4070 ya da 4070 Ti. Bir diğer önemli konu ise işlemci gücü olacaktır. Bütçe olarak maksimum 60 bin lira düzeylerinde bir limitim var ve sistem parçalarının da kaliteli markalar olması tercihimdir. Bu noktalar doğrultusunda önerdiğiniz hazır sistemler var ise benimle paylaşırsanız çok sevinirim. İyi günler dilerim.
Umarım yardımcı olabilmeyi başarabilmişimdir @wwpixie ve Türkiye dışı olduğum için bu parçaları maalesef hangi Siteden atacağımı bilmiyorum iyi günler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı