6000TL dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
6000

Sueqraa

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Harry Potter'a tapıyorum.
Selamlar. Seneye üniversiteye gideceğim için elimdeki masaüstü bilgisayarı satıp dizüstü bilgisayara geçmeyi düşünüyorum. Hafif olması ve fiyatına göre kalite ve özellik bakımından zengin olması benim için önemli. 13.3-14inç modeller öncelikli tercihimdir, fiyatına göre çok çok iyi olmadığı sürece 15.6 inç modellere pek sıcak bakmıyorum. Konsol kullandığım için pek ağır oyunlar oynamayacağım, CS:GO - BF4 - BF1 tipi oyunları 1080p Low ayarlarda kaldırması benim için iyi bir artı olacaktır. Bütçemi en fazla 7000TL yapabilirim o da belki, dolayısıyla şimdi 6000TL üzerinden gitmemiz daha iyi. Amazon yurt dışı veya herhangi bir mağazada Türkiye sınırlarında satılan ürün olması fark etmez, bahsettiğim kriterleri karşılaması yeterlidir. Grafik tasarım için kullanma ihtimalimde var. Oyunlar için MX serisi bir GPU ya da Vega 11 yeterli olur diye düşünüyorum. Önerileriniz neler?

Bütçeyi en fazla 7000 yapabilirim demişsiniz şimdi gördüm. O zaman şu modele bakılabilir ;

Bunu alabilirsiniz hocam ama oyun oynanmayacaksa veya mobil oyun severseniz iPad Air 4 alınabilir.

Xbox kullanıyorum, PC'deki arkadaşlarımla birçok oyunu çapraz platform oynayamadığımız için ufak tefek oyun oynatsın istiyorum, dolayısıyla iPad pek mümkün değil benim için. Acer Aspire 3 çok dikkatimi çeken bir model ancak malzeme kalitesine laf söyleyen çok kişi var o yüzden kafamı karıştıran bir model. Teşekkür ederim. 🙂

Bütçeyi en fazla 7000 yapabilirim demişsiniz şimdi gördüm. O zaman şu modele bakılabilir;

İlk ürün çok güzel ama Acer Nitro bayağı iyiymiş. Monster markasının aynı fiyatlarda 1650 Ti barındıran bir modeli var ama ne kadar kaliteli pek bilgim yok marka hakkında. Kafamı karıştıran nokta ise şu, ben oyun makinesi olarak Series S aldım, hem taşıması kolay hem uygun fiyatlı diye, çok da memnunum. Acer modelini aldıktan sonra konsola olan ilgim azalır mı acaba diye düşünmüyor değilim. Boyutu ve özellikleri dolayısıyla 2.2kg ağırlığa sahip, taşıma sırasında sorun yaşatabilir diye tahmin ediyorum. Omuz çanasında günlük eşyalar ile birlikte 3-3.5kg ağırlık taşımak sorun olur mu sizce? Çantanın boyutu da 16inç mesela.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı