6000TL gamepad önerisi

@TheDarkS16, tasarımı farklı sadece.
Diğerinden farklı olarak Xbox konsola kablosuz bağlanabiliyor.

Xbox konsolu olan arkadaşım yok etrafımda genelde bilgisayarda kullanacağım benim için gereksiz o zaman bu model doğru muyum tek farkı o mu?
Bu da hoşuma gitti beyazdan sa.

@TheDarkS16, siyah model güzel benim içinde. Ben siyah tercih etmiştim fakat sonradan Wuchang'a döndü. Hangisini beğeniyorsanız o kolu alabilirsiniz.

Arkadaşlar 6 bin TL bir bütçem var. Her türlü oyunu oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Ya biraz daha çık ve Apex 5 tercih et. Ya da Vader 5 Pro satın al.

Bu arada aradaki fark Adaptive trigger olayı. Eğer Hem Xbox düzeni olsun kaliteli olsun ve PS DualSense gibi Adaptive Trigger özelliği olsun istiyorsan Apex 5 al ama fiyatı 8000TL. Adaptive trigger önemli değilse Vader 5 Pro ve şarj standı al.

Bu arada Swar kodu ile yüzde 3 indirim alabiliyorsun sitede. Tahmini 7750TL falan oluyor indirimle.

Ya biraz daha çık ve Apex 5 tercih et. Ya da vader 5 Pro satın al.

Bu arada aradaki fark adaptive trigger olayı. Eğer hem Xbox düzeni olsun kaliteli olsun ve PS DualSense gibi adaptive trigger özelliği olsun istiyorsan Apex 5 al ama fiyatı 8000TL. Adaptive trigger önemli değilse vader 5 Pro ve şarj standı al.

Bu arada swar kodu ile yüzde 3 indirim alabiliyorsun sitede. Tahmini 7750TL falan oluyor indirimle.

O kadsr çıkamam maalesef beni aşıyor Amazon'da indirim kuponum var %10 daha uyguna geliyor.

@TheDarkS16, siyah model güzel benim içinde. Ben siyah tercih etmiştim fakat sonradan Wuchang'a döndü. Hangisini beğeniyorsanız o kolu alabilirsiniz.

Siyahı yok mu acaba telefondan göremiyorum da müsaitseniz linkini atabilir misiniz?

@TheDarkS16, siyah dediğim versiyon zaten sizin de atmış olduğunuz kol.

1772724044380.png

@TheDarkS16, siyah dediğim versiyon zaten sizin de atmış olduğunuz kol.

Eki Görüntüle 2671171

Teşekkür ederim hocam.

Ya biraz daha çık ve Apex 5 tercih et. Ya da vader 5 Pro satın al.

Bu arada aradaki fark adaptive trigger olayı. Eğer hem Xbox düzeni olsun kaliteli olsun ve PS DualSense gibi adaptive trigger özelliği olsun istiyorsan Apex 5 al ama fiyatı 8000TL. Adaptive trigger önemli değilse vader 5 Pro ve şarj standı al.

Bu arada swar kodu ile yüzde 3 indirim alabiliyorsun sitede. Tahmini 7750TL falan oluyor indirimle.

Bütçemi artırsbilirim duruma göre konuştum evdekiler ile cidden fiyata fark edixek bir fark var mı ve şarj standı nerede görmedim şu anda elimde Xbox 9. nesil kolu var Xbox'a alışkınım PS de olur hangisi sizce.

@GRKM DUMAN

Son düzenleme:
Bütçemi artırsbilirim duruma göre konuştum evdekiler ile cidden fiyata fark edixek bir fark var mı ve şarj standı nerede görmedim şu anda elimde Xbox 9. nesil kolu var Xbox'a alışkınım PS de olur hangisi sizce.

@GRKM DUMAN
Flydifgi'nin şarj standı ayrıca satılıyor. Çok uçuk özellik aramıyorsan G7 Pro gamesir tarafında fazlasıyla yeterli olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı