6000TL notebook tavsiyesi

Bütçe
4000-6000
Sağ olun hocam. Peki 14 inç olması sıkıntı mıdır sizce? 15.6 mı bakmalıyım yoksa 14 işimi görür mü?

Görseldeki gibi bir fark size küçük geliyorsa 15.6" olan modelini alabilirsiniz:

Dosya Ekleri

• 7gMnx9b3TsqbJXvrkHzHSY.jpg
    7gMnx9b3TsqbJXvrkHzHSY.jpg
    369,3 KB · Görüntüleme: 35
Görseldeki gibi bir fark size küçük geliyorsa 15.6" olan modelini alabilirsiniz:

Şu Lenovo çok iyi yanına RAM de alırsınız Total de 6bine patlar

4000-6000TL arası notebook bakıyorum, ne kadar ucuz o kadar iyi. Okul işleri (Photoshop, Word) işte günlük kullanım ve oyun için (CS ve LoL kaldirsa yeter, diğerlerinde GeForce NOW kullanırım) bir notebook arıyorum. Benim bulabildiğim en iyi seçenek: https://ty.gl/do0iptyshs ya bu ya da bunun 4 GB olannıı alıp 8 GB daha ekleyip 12 GB kullanmak. İkisi de 6000TL tutuyor.
Ek olarak öncelik olarak 14 inç istiyorum ama 14 inç sıkıntı çıkarır mı? Aşırı fark var mı, 15.6 ile?

8 daha eklemek mantıksız RAM'lar verimli çalışmaz alacaksanız 4+4 daha mantıklı olur.

8 daha eklemek mantıksız RAM'lar verimli çalışmaz alacaksanız 4+4 daha mantıklı olur.

8+4 de zaten 8 GB'e kadar Dual çalışıyor 8'in üstüne gelince solo oluyor (tam emindeğilim forumdan böyle öğrendim) onun dışında işlemci APU olduğu için öyle yaparsa 8 GB RAM'den kullanılabilir olarak 6 GB kalacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı