6000TL'ye Donanım toplama

Onuda denediler multiplayer'ı hatırlamıyorum ama campingde 30Hz e ayarladılar ve altına düşmedi v-sync açıkken.
@imreis123 i7 5. nesil x99 sokettir ve buda DDR4 sistem demektir. Biraz önce DDR3 dizeceğini söylemiştin. Eğer kaçırdığım bi konuşma olmuşsa affınıza sığınıyorum iş yerindeyim fırsat buldukça yazıyorum :)

Oyun bilgisayarında olacak bir monitör ile 60-75 Hz. arasında bir monitörde o dediğim ayarlarda 4K ile açacağını sanmıyorum. Açarsa GTX 980 tahmin ettiğimden de güçlü bir kart demektir.

Dün gece o kadar inceleme videosu izledim ki.. çok iddaa etmiyorum şuanda. Daha düşük bir modelle denemiş olabilirler. Yanlış bilgi vermekte istemiyorum.

Hemen düzeltiyorum R9 295x2 ile denenmiş 4k multiplayer üzgünüm :(

Anakart bilgim pek yok, ama RAMPAGE V, aralarında en güzeli gibi duruyor. Fiyat bakımından değil yanlış olmasın. Biraz araştırın bence.

Ben RAMPAGE V EXTREME yi tavsiye ederim Deluxde gayet özel ve güzel bir kart ama amacımız oyun ve Rampage bu konuda usta :)

Extreme O.C. yapacaklar için daha yatkın bir anakart, Delux daha çok 3d programlar renderlar için performans sağlayan bir anakarttır. Ben kayıtsız ve şartsız Rampage V Extreme yi tavsiye ediyorum!

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı