6000TL'ye Donanım toplama

Onuda denediler multiplayer'ı hatırlamıyorum ama campingde 30Hz e ayarladılar ve altına düşmedi v-sync açıkken.
@imreis123 i7 5. nesil x99 sokettir ve buda DDR4 sistem demektir. Biraz önce DDR3 dizeceğini söylemiştin. Eğer kaçırdığım bi konuşma olmuşsa affınıza sığınıyorum iş yerindeyim fırsat buldukça yazıyorum

Oyun bilgisayarında olacak bir monitör ile 60-75 Hz. arasında bir monitörde o dediğim ayarlarda 4K ile açacağını sanmıyorum. Açarsa GTX 980 tahmin ettiğimden de güçlü bir kart demektir.

Dün gece o kadar inceleme videosu izledim ki.. çok iddaa etmiyorum şuanda. Daha düşük bir modelle denemiş olabilirler. Yanlış bilgi vermekte istemiyorum.

Hemen düzeltiyorum R9 295x2 ile denenmiş 4k multiplayer üzgünüm

Titan'a verecek parası olan zaten Xenon işlemci kullanır'ki biz o kadar abartıcak bir pc doplamıyoruz

@Leon Kennedy rica etsem benim konumun altında bir kaç soru sorabilir miyim?

@imreis123 sistemin CPU su x99 soket bunu destekleyen anakartlar sadece DDR4 destekli anakartlardır. Ben sana benim sistemimi tavsiye ediyorum ki senin fiyat aralığında bir sistem.

Eğer soracağın şeylerde bilgim varsa yardımcı olabilirim.

Anakart bilgim pek yok, ama RAMPAGE V, aralarında en güzeli gibi duruyor. Fiyat bakımından değil yanlış olmasın. Biraz araştırın bence.

Ben RAMPAGE V EXTREME yi tavsiye ederim Deluxde gayet özel ve güzel bir kart ama amacımız oyun ve Rampage bu konuda usta

Extreme O.C. yapacaklar için daha yatkın bir anakart, Delux daha çok 3d programlar renderlar için performans sağlayan bir anakarttır. Ben kayıtsız ve şartsız Rampage V Extreme yi tavsiye ediyorum!

Teşekkür ederim hepinize pc tamamdır ve gerçekten çok tuzlu bir fiyat tutuyor ama yapabilecek bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…