6000TL'ye monitör önerisi

Bütçe
6000
5K bütçeye 3900'lük KTC alınır mı? Ötekilerden farkı nedir?

Sanırım gecikme farkı. Yarın kesın gelir AOC monıtor. Bence benım yorumlarımı bekleyın ona gore stok gelırse sıfır yoksa 2. el tercıh edebılırsınız benım gıbı.

Hayırlı olsun yorumlarınızı bekleriz hocam monitör hakkında ☺️

Bayağı güzel bence 4bin TL'ye alınabilecek güzel bir monitör.

Son düzenleme:
Sanırım gecikme farkı. Yarın kesın gelir AOC monıtor. Bence benım yorumlarımı bekleyın ona gore stok gelırse sıfır yoksa 2. el tercıh edebılırsınız benım gıbı.

Bayağı güzel bence 4bin TL'ye alınabilecek güzel bir monitör.

Masada kullanırken monitör sallanıyor mu hocam her harekette? Bir de Adaptive Sync olayı calisiyor mu test edebildiniz mi stok gelse de alsam hemen bir tane. Renk gamutu ve kalitesi iyiyse diğer ufak tefek sorunlar göze batmaz diye düşünüyorum hayırlı olsun tekrardan.

Masada kullanırken monitör sallanıyor mu hocam her harekette? Bir de Adaptive Sync olayı calisiyor mu test edebildiniz mi stok gelse de alsam hemen bir tane. Renk gamutu ve kalitesi iyiyse diğer ufak tefek sorunlar göze batmaz diye düşünüyorum hayırlı olsun tekrardan.
Monıtor ayagının cok saglam oldugunu dusunmuyorum ama cok da sallanmıyor yanı Adaptive Sync calısıyor kalıtesı hosuma gıttı eksı olarak OverDrive modunu normalde kullanmakta fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı