6000TL'ye N11'den PC toplama

Bütçe
6000
2X.

Toplam 6300₺.

Eğer 6000₺ değerinde bir şey alıp iade edersen olabilir.

PSU kotu. Icinde CV serisinin kronik olan 2017 modelinin icinin aynisini iceriyor alinmaz. Onun yerine FSP 550W HV Pro alinir. Kasa yerine Zalman N5 mf alinir. Geri kalani guzel.
AHBC PSU kötü ve eski. 1660 Ti ve super ile birkaç FPS farkı var sadece, Ti almak gereksiz. Kasaya fazla verilmiş ve iyi hava akışı yok. Daha iyi PSU+kasa alınabilir. Mesela Zalman S2 ve Hyper k/ZM550 veya biraz daha verilerek Zalman N5 ve zm550.

40 TL daha verilerek Ultra 3D alınıyor, Patriot alınmaz. 886 TL’ye i3 10100F alınıyor, niye Ryzen 3 3100?

Patriot nasil alinmaz? @PanzerTR gormesin sizi.

240 veya 120GB olan modelleri alınır ama 500 TL Ultra 3D varken şahsen 460 TL Patriot'a vermem. Sizi bilmem gerçi.

Patriot'da cok kaliteli bir marka. Ama SanDisk varken evet verilmez. Yalniz 500 TL olanlarinida bulmak zor. Genelde 530 TL falan oluyor. Aradaki fiyat farkina kesinlikle deger.

Patriot'da cok kaliteli bir marka. Ama SanDisk varken evet verilmez. Yalniz 500 TL olanlarinida bulmak zor. Genelde 530 TL falan oluyor. Aradaki fiyat farkina kesinlikle deger.

Burada 500 TL'ye satılıyor.

AHBC PSU kötü ve eski. 1660 Ti ve super ile birkaç FPS farkı var sadece, Ti almak gereksiz. Kasaya fazla verilmiş ve iyi hava akışı yok. Daha iyi PSU+kasa alınabilir. Mesela Zalman S2 ve Hyper k/ZM550 veya biraz daha verilerek Zalman N5 ve zm550.

40 TL daha verilerek Ultra 3D alınıyor, Patriot alınmaz. 886 TL’ye i3 10100F alınıyor, niye Ryzen 3 3100?

i3 10100F stoktaysa tabii ki onu alırım. Aslında 1660Ti'ın gereksiz olduğunu biliyorum sadece ekran kartını göz boyamak için yüksek tuttum. Güzel olmadığını biliyorum 😀

Kasa Corsair Carbide değil. Altta yazdım, Dark Raider. Ama hakkında bir bilgim yok, arkadaş kasalar iyi değil dedi değiştir dedi ben de hadi senin attığın Dark Raider olsun dedim.

@264523 attığı kasayı koydum ama Patriot neden alınmaz? Sorunu yok. Patriot Burst 480 GB alınır mı? - Technopat Sosyal açılmış konular da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ramazan_Unsal attığı kasayı koydum ama Patriot neden alınmaz? Sorunu yok. Patriot Burst 480 GB alınır mı? - Technopat Sosyal açılmış konular da var.
Ultra 3D daha iyi. Yanlış anlamayın, dediğim gibi 120GB ve 240GB olan modelleri rahatlıkla alınır ama 480GB modeline 460 TL verilmez. 40 TL daha vererek daha iyi olan bir model alınıyor çünkü.

Kasa Corsair Carbide değil. Altta yazdım, Dark Raider. Ama hakkında bir bilgim yok, arkadaş kasalar iyi değil dedi değiştir dedi ben de hadi senin attığın Dark Raider olsun dedim.
Biliyorum yazdığını ama Dark Raider da kötü. Düşük bir bütçede alınır da böyle bir bütçede kasaya az verilmemesi lazım.

Ultra 3D daha iyi. Yanlış anlamayın, dediğim gibi 120GB ve 240GB olan modelleri rahatlıkla alınır ama 480GB modeline 460 TL verilmez. 40 TL daha vererek daha iyi olan bir model alınıyor çünkü.

Biliyorum yazdığını ama Dark Raider'da kötü. Düşük bir bütçede alınır da böyle bir bütçede kasaya az verilmemesi lazım.

Yalnız en ucuz SanDisk 3D Ultra SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 570 TL
Patriot 465 TL.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı