600TL klavye önerisi

yungcarti

Hectopat
Arkadaşlar merhaba mekanik klavye almak istiyorum bu yüzden sizlere danışmak istedim oyun için alacağım Red Switch istiyorum ama Switch markası olarak Cherry MX olursa iyi olur şimdiden teşekkürler.

Dostum bu klavye için gümüş tuşları siliniyor diyorlar doğru mu?

Önerebileceğiniz farklı Cherry MX klavyeler var mı?
Ducky One 2 mini alabilirsiniz. Brown Switch ancak çok kaliteli. Ayrıca HyperX pudding keycaps ile çok hoş gözüküyor.

Brown Switch ve Red Switch'in farkı ne acaba?

Dostum bu klavye için gümüş tuşları siliniyor diyorlar doğru mu?

Önerebileceğiniz farklı Cherry MX klavyeler var mı?

Brown Switch ve Red Switch'in farkı ne acaba?

Red Switch FPS oyunları içindir. Az seslidir. Brown Switch ise sessizdir. Yazı yazmak ve MOBA oyun türü için uygundur. Ayrıca benim önerdiğim klavye %60 klavye. Yani normal klavyelerden daha küçük. Numpad kısmı ve yön tuşları yok. Sade, küçük, minimal ve kaliteli. Hangi tür oyunlar oynuyorsunuz buna göre öneri yapabiliriz. Bilek desteği veya RGB istiyor musunuz? %60, TKL klavyeler önermemi ister misiniz? Daha detaylı bilgi verirseniz daha sağlıklı öneriler yapabilirim.

Red Switch FPS oyunları içindir. Az seslidir. Brown Switch ise sessizdir. Yazı yazmak ve MOBA oyun türü için uygundur. Ayrıca benim önerdiğim klavye %60 klavye. Yani normal klavyelerden daha küçük. Numpad kısmı ve yön tuşları yok. Sade, küçük, minimal ve kaliteli. Hangi tür oyunlar oynuyorsunuz buna göre öneri yapabiliriz. Bilek desteği veya RGB istiyor musunuz? %60, TKL klavyeler önermemi ister misiniz? Daha detaylı bilgi verirseniz daha sağlıklı öneriler yapabilirim.

Ben aslınd oyun ayırt etmem güzelse zevk alırsam oynarım bilek desteği fark etmez ama RGB olsa iyi olur 😅 TKL olmasını pek istemem numpad benim için önemli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı