600TL XPG Invader için 120mm fan önerisi

shanks1987

Hectopat
Katılım
6 Mayıs 2020
Mesajlar
34
XPG Invader kasası için 120mm fan almayı düşünüyorum bütçe en fazla 600TL şu an için aklımdaki iki model şunlar:

Cooler Master MasterFan MF120 Halo ARGB 120mm Kasa Fanı 3'lü Paket

XIGMATEK GALAXY II PRO AT120 3x120mm ARGB FAN + KUMANDALI KASA FAN KİTİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu ikisinin haricinde özellikle Be Quiet Silent Wings 3 ya da Shadow Wings 2 almayı düşündüm ama hiçbir yerde bulamadım.

Önerebileceğiniz kaliteli marka model var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Halo iyi duruyor. RGB takıntın yoksa şunu önerebilirim ;



Fakat halo işini görecektir.
 
Rgb takıntım yok. Arctic Bionix ile Viper gerçekten sağlam duruyor. Viper siyah olmadığı için tercihim değil. Artic Bionix özellik olarak halodan çok daha iyi. 3 adet kasanın önüne yeterli olur mu? egzoz fan olarak 2 adet xpg'nin dahili fanlarını kullanmayı düşünüyorum.
 
Kasada dahili iki adet var onları üst kısma egzoz olarak, arctic bionix 4 adet alsam 3 adet ön tarafa 1 adet arka tarafa egzoz olarak takarım. Tamamdır bunda kararımı verdim teşekkür ederim. Peki Be quiet için fikrini alabilir miyim?
 
Bana sorarsan dediğin şekilde yapman en iyisi olacaktır. Be Quiet'ta üzmez fakat bulman zor. Stokları neredeyse hiç yok. Bionix alabileceğin üst düzey RGB'siz kasa fanlarından biri. Şimdiden hayırlı olsun.
 
10 yıl mı hiç bozulmayacak desene 🙂 Arctic Bionix P120 ile F120 arasında devir sayısı ile kanat farkı var. Kanatların çok olması kasa içinde hava sirkülasyonu için daha verimli olmaz mı?
 
Kasanın kendi fanlarını üst egzoza takıp öne iki tane 140 MM arkaya da bir tane 120 MM fan alabilirsin. Yeğenime o kasayı aldık en ideal kurulumu bu şekilde yaptım. F/P olarak alttaki fanları öneririm.


 

Yeni konular

Geri
Yukarı