600W - 650W PSU Önerisi

Bütçe
350 TL
(Frisby, Inca,) neden alınmadığını söylemenizi de ayrıyeten rica ederim. Vereceğiniz her ayrı cevap için çok teşekkür ederim.
Yalan söylüyorlar 80+ değil. CLEAResult Plug Load Solutions buradan bak öyle bir marka yok. Elektrikçi olarak altına imza yetkimi kullacağım psuyu atıyorum. Akakce com da bu fiyata kadar arama yaptım daha iyisi yok. FSP FSP700-60AHBC 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleme:
@FantastikTürk @HABAR @bahadiR^ Rampage'nin bu kadar kötü PSU yaptığını bilmiyordum. Kusura bakmayın öneri için.

Sorun değil, yanlış olduğunu anladığın sürece. Böyle bir mesaj beklemiyordum. İnsanlar çoğunlukla direk anti-mesajlar atıp kendilerini savunmaya başlıyorlar yanlış olsa da olmasada. Teşekkür ederim bu yüzden. Sadece bir dahaki sefere önerine dikkat et yeter.

Sorun değil, yanlış olduğunu anladığın sürece. Böyle bir mesaj beklemiyordum. İnsanlar çoğunlukla direk anti-mesajlar atıp kendilerini savunmaya başlıyorlar yanlış olsa da olmasada. Teşekkür ederim bu yüzden. Sadece bir dahaki sefere önerine dikkat et yeter.
Ben teşekkür ederim ne demek. Rampage'nin PSU konusunda kötü olduğunu öğrendim sayenizde. Artık önermem. @FantastikTürk

Son düzenleme:
Gönderdiğiniz bütün yorumlar için çok çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ucuza güç kaynağı pahalıya patlıyor gördüğüm linkler kadarıyla. Xigmatek PSU alınır mı? Bu konudaki değerli düşüncelerinizi bekliyorum...

Modele bağlı olarak alınabilir, ama atığımız High Power PSU veya FSP500, FSP600 tercih etmenizi öneririm.
Attığınız High Power marka PSU almayı düşünüyorum.
@KollarimİVerin X-Power, X-Calibre gibi ucuz modelleri alınmaz.
Teşekkür ederim, Xigmatek'den vazgeçtim. Bahsettiğiniz modeller tamda alacağım modelleri idi.

Bu konuyu da burada noktalamak isterim. Değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Siz güzel bireyleri bir sonra ki konu'mda ağırlamak benim için çok makbule olur.

Tekrardan teşekkür eder, İyi günlerinizi dilerim...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı