60Hz monitör kullanılır mı?

CS:GO ve Valorant'ta 60Hz TV ekranı ile oynuyorum. Hemde Bluetooth klavye ve fare ile. Herhangi bir başarısızlık, oynayamama, ping söz konusu değil diğer arkadaşların dediğinin tersi olarak. Gecikme kısmı sadece Bluetooth kontrol cihazları ile oynadığımdan olabilir. Ama dediğim üzere üzecek bir Hz değeri değil. Yüksek tazeleme oranı olan monitör tabii ki iyidir ama elinde bu varsa bu da seni idare eder.

Hocam TV gözleriniz açısından çok sıkıntılı ve baş ağrıtır.

Arkadaşlar selam, elimde 60Hz 1400x1050 monitör var bu monitör iş görür mü? Çok hardcore oyun oynamıyorum genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum bazen de CS:GO ve Valorant giriyorum.
Sistemim: Ryzen 3 2200G.
16 GB 8x2 3200MHz RAM.
A320M S2H.
İster hikayeli oyun olsun ister hızlı FPS e spor oyunu olsun ister Windows olsun gerçekten 60hz artık çok geri kalıyor kesinlikle en düşük 100+ Hz kullanılmalı.

Hikayeli oyunda iş görür. CS ve Valorant'ta ise çok büyük ihtimalle düşük çözünürlüklerde 75 Hz'e çıkıyordur monitörünüz.
Düşük çözünürlüklerde Hz artışı olmaz. Hz donanımsal bir veridir, yazılım ile yükseltilmez. Windows ayarları ile donanımı zorlamak mümkündür lakin asla tavsiye edilmez.

Düşük çözünürlüklerde Hz artışı olmaz. Hz donanımsal bir veridir, yazılım ile yükseltilmez. Windows ayarları ile donanımı zorlamak mümkündür lakin asla tavsiye edilmez.
Onu demek istemiyor arkadaş bazı 60Hz monitörlerde hatta çoğu 60Hz monitörlerde 1280 çözünürlüklerinden ve daha düşüklerinde 75'i destekleyebiliyor ondan bahsetmiş.

Hocam ben 15 yaşındayım ve yaklaşık 15 yıldır 60Hz monitör ile büyüdüm. FPS oyunlarında büyük bir avantaj sağlıyor size Hz ancak hikayeli vb. oyunlarda fazlası ile işinizi görür monitör. Üstteki arkadaşlarında dediği gibi çözünürlüğü düşürüp 15 Hz arttırıp 75Hz yapabilirsiniz monitörünüzü.

Arkadaşlar selam, elimde 60Hz 1400x1050 monitör var bu monitör iş görür mü? Çok hardcore oyun oynamıyorum genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum bazen de CS:GO ve Valorant giriyorum.
16 GB 8x2 3200MHz RAM.
A320M S2H.

Kanka ekran küçükse bence yeni monitör al ben 1280 kullanıyorum param olsa alacağım ayarlardan bakk 75Hz var mı diye bu arada alırsanda 144Hz senin için mükemmeldir ama 27 inç al derim.

16 GB 8x2 3200MHz RAM.
A320M S2H.

Hocak hikayeli oyunlarda gideri var ama FPS oyunlarında farkı anlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı