Çözüldü 60Hz monitöre overclock yapmak zarar verir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mistikbaba

Centipat
Daha fazla  
60Hz'lik bir monitörüm var. Her ne kadar eski olsa da bozulmasını istemiyorum. Bu overclock denen şeyi bikerelik denemek için yapıp olmazsa eski haline çevirmek istiyorum. Bir sorun olur mu veya bozulma şansı var mı?

Çözüm
Yani hocam %50 bir artıştan bahsediyorsun. Her monitörün harcı değil o iş. Yapayım derken daha da batırabilirsin. Yakabilirsin yani. Görüntü gider muhtemelen, hiç denemedim ama tahminen öyle olur. Ben olsam yerinde dur derim. Çıkar ama inemeyebilirsin :(
Önerilenin dışına çıkmakta her zaman risk vardır. Benim monitörde 75Hz yazmıyordu ama oluyordu. Başta da dediğim gibi. Fark yaşamazsın 100Hz üstüne çıkmadıkça.

Hocam 90Hz'ye kadar çıkanları gördüm bir denemek istedim belki çıkar diye ama eğer çıkmaz ve sonuçtan memnun kalmazsam geri 60Hz'ye döndüğümde sorun çıkar mı diye korkuyorum.

Yani hocam %50 bir artıştan bahsediyorsun. Her monitörün harcı değil o iş. Yapayım derken daha da batırabilirsin. Yakabilirsin yani. Görüntü gider muhtemelen, hiç denemedim ama tahminen öyle olur. Ben olsam yerinde dur derim. Çıkar ama inemeyebilirsin :(

Hocam iyi dedin cevabın için çok sağ ol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı