60Hz monitor hala alinir mi?

Bende bahsettiğiniz monütörü alacaktım AOC'un. Ama paneli TN panel, yandan bakarken beyazlanma oluyor. Onun için fikrimi değiştirdim. Fakat ben videolardan gördüm. Siz canlı şahidisiniz. Söylediğim olay mevcut mu ?

Beni rahatsız eden bir durum olmadı. Ama bir gözle görmenizde fayda var. Şimdiye kadar hiç bir ekrana yandan bakmadım. Ekranın hemen yanında ayakta dururken bile renkleri alabiliyordum. Göze çok görünmüyor sanırsam.

Beni rahatsız eden bir durum olmadı. Ama bir gözle görmenizde fayda var. Şimdiye kadar hiç bir ekrana yandan bakmadım. Ekranın hemen yanında ayakta dururken bile renkleri alabiliyordum. Göze çok görünmüyor sanırsam.
Ondan tedirginim. Amazondan alacağım için kendi deneme şansım yok.

TN panellerin görüntü kalitesi çok düşük diğer panellerin geneline göre. Bana kalırsa bu zamanda artık TN panel almak mantıksız olur. 60 Hz monitör alınır. TN panel ise artık alınmaz diye düşünüyorum.

Birde karşıma çıkıyor VA panel var. VA nasıldır ? En iyisi sanarım İPS. İstediğim monitör İPS 24 inch LG Freesync 75HZ, 1MS. LG İPS panelleri iyi mi ?

LG dünyanın en büyük panel üreticilerindendir ancak bir monitörün hem IPS hem 1 ms GtG olduğunu sanmıyorum. Linkini atabilir misiniz? Değişir aslında, VA panel ve IPS panel renk kalitesi olarak benzeseler de mimarileri farklıdır. VA panel kontrast olarak da çok iyidir ancak renk kalitesi bakımından IPS'ten bir tık geride kalır. Bulunduysa IPS almak için ekstra yüzlerce lira ödemeye gerek yok VA yerine.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı