%60'lık blue switch klavye önerisi

Speed Yellow'a bakayım o zaman hocam teşekkürler.
Bu arada çok merak etmeyin 30 euro sınırına vergi dahil değil diye biliyorum eğer ki takılırsa Amazon parayı iade ediyor diye biliyorum. Emin olmak için Amazon'a sorabilirsiniz. Baktığım çoğu yerde ürünün vergisiz fiyatının sınırı geçmemesi gerektiği yazıyor.

Fakir muamelesı yapmıyorum senın burada yaptıgın su oluyor kendı klavyemı ovmelıyım cunku cok daha ıyı diğerlerinden ama degıl ıste gercekler acıtır.
kanka diğer klavyeleri ve tanınmış markaların klavyelerini denemiş biri olarak söylüyorum, dediğin logitech markasının hem klavyesini hem mousesini deneyimlemiş biri olarak söylüyorum, asıl modern gerçekler acıdır, oyuncuyum niyetine modern olan çünki modern olan markaları tercih ediyorsunuz ve paranız yokstan yere boşuna gidiyor, logitechten bahsedelim, bütün klavyeler gibi özellikleri var, materyalleri kaliteli birşey diyemem ama bu switchi bile olmayan bir klavyeyi 6 bin 700 tl ye satabilecekleri anlamına gelmiyor, sabaha karşı mute yersin 7 8 mesajdan benim için sorun değil ancak yine de engelliyorum, lütfen daha çok mesaj yazma, tartışmak istiyorsan dc verebilirsin benim için yine sorun değil, üslubünü takın, 15 veya 16 yaşındasın max buradan çoook belli oluyor, gerçekleri söyleyen asıl benim burada, marka olduğu için paraya kıyıyorsunuz, yanlış bir hayat tarzı.

Kanka diğer klavyeleri ve tanınmış markaların klavyelerini denemiş biri olarak söylüyorum, dediğin Logitech markasının hem klavyesini hem mousesini deneyimlemiş biri olarak söylüyorum, asıl modern gerçekler acıdır, oyuncuyum niyetine modern olan çünkü modern olan markaları tercih ediyorsunuz ve paranız yokstan yere boşuna gidiyor, Logitech'ten bahsedelim, bütün klavyeler gibi özellikleri var, materyalleri kaliteli bir şey diyemem ama bu switchi bile olmayan bir klavyeyi 6 bin 700 TL'ye satabilecekleri anlamına gelmiyor, sabaha karşı mute yersin 7 8 mesajdan benim için sorun değil ancak yine de engelliyorum, lütfen daha çok mesaj yazma, tartışmak istiyorsan DC verebilirsin benim için yine sorun değil, üslubünü takın, 15 veya 16 yaşındasın Max buradan çok belli oluyor, gerçekleri söyleyen asıl benim burada, marka olduğu için paraya kıyıyorsunuz, yanlış bir hayat tarzı.

Ben Logitech onermedım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı