Üstüne NVIDIA'dan performans ayarları yap. Aynı zamanda acilen sistem topla ya da laptop al. Ben GT 710'dan bıktım usandım, Monster 1050 Tİ ekran kartlı notebooklar almaya çalışıyorum.Ekran kartim oyun oynarken 90 dereceden asagi inmiyor.
4 yıl boyunca bilgisayarımı 99 detecede kullandım. Kalıcı hasar almaması için belirli ısıda sistem zaten kapanır merak etmeyin. Sistemin ömrü dolduysa yapabilecek bir şey yok.Ekran kartim oyun oynarken 90 dereceden asagi inmiyor.
15 TL'ye tornavida takımı alıp kendinde youtubeden bakarak açabilirsin gerçekten zor değil ve insanca davranırsan hiçbir şey bozulmaz.Vidasını açamadığım için içini temizleyemiyorum. Bilgisayarcıya sordum, 50 lira istedi. Bana kalırsa çok istedi.
Bilgisayarınızın internetten açılış videolarını izleyebilirsiniz genelde video altlarında hangi çeşit uçlar gerekli yazar. Ama kolay yoldan bilgisayarı ters çevirin bakın vida yerleri genelde yıldızdır bide bazı plastik parçaları ayırmak için düz gerekir. Ama başlamadan bir internetten tamir videosu izleyip genel anlamda bilgi sahibi olun. Ve evet A101 setlerinde yaygın uçların tamamı bulunur.BİM'e, A101'e gelen vida setlerinden olmaz mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.