6150SE dahili ekran kartı mı?

InnSlayer07

Hectopat
Merhaba arkadaşlar;
Windows 7 kurulu bir hard disk kullanıyordum, başka bir bilgisayardan söktüğüm Win8.1 kurulu hard diski kullanmaya başladım. LoL'de 15-30 FPS alıyordum fakat bu hard diske geçtiğimden beri 2 FPS alıyor ve benim için bile oynanacak halde değil. Dahili ekran kartı sürücüm kuruluydu (DxDiag'ta şöyle yazıyordu: NVIDIA GeForce 6150SE nforce 430). Bunun dahili mi harici mi olduğundan emin değilim. Şu an Microsoft Basic driver yazıyor. Sizce sorun nedir?
Sistemim:

1615314652346.png

1615313807282.png

Merhaba arkadaşlar;
Windows 7 kurulu bir hard disk kullanıyordum, başka bir bilgisayardan söktüğüm Win8.1 kurulu hard diski kullanmaya başladım. LoL'de 15-30 FPS alıyordum fakat bu hard diske geçtiğimden beri 2 FPS alıyor ve benim için bile oynanacak halde değil. Dahili ekran kartı sürücüm kuruluydu (DxDiag'ta şöyle yazıyordu: NVIDIA GeForce 6150SE nforce 430). Bunun dahili mi harici mi olduğundan emin değilim. Şu an Microsoft Basic driver yazıyor. Sizce sorun nedir?
Sistemim:

Eki Görüntüle 914318

Eki Görüntüle 914301
Evet hocam dahilidir. Driver yüklü olmadığı Microsoft Basic olarak gözüküyor.

Sisteme temiz kurulum yapın. Başka bilgisayardaki işletim sistemi sizin donanımınıza adapte olamamış olabilir.

Olmazsa DDU ile silmeyi deneyin.

hocam elimdeki bilgisayarlar bir bir patladı en son hepsinden parça parça bunu inşa ettim :D DDU ile silme işleminde başımız yanmaz değil mi ? İlginiz için teşekkürler.

gigabyte m61pme-s2 anakart
350W Psu markasına şimdi bakmak yorucu olacaktır.
amd athlon 64 processor 3800+ 2.4 ghz işlemci
2gb 800mhz+1gb 667mhz ram hepsini 667 de ortak çalıştırıyorum.
250gb hdd win8.1 32bit işletim sistemi

sanırım tüm detaylar bunlar.

PSU markasına gerek yok zaten. :D DDU ile AMD sürücüsünü sil. Sonra tekrar yüklemeyi dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı