62 tuşlu klavye alınır mı?

Linux'u da laptopta kullandığım için Laptopa doğru uzanıp PrtSc tuşuna basıp eski pozisyonuma geçiyorum :D

Daha kolayı var 😎

1676767385045.png

Olsun bence güzel gözüküyor, İngilizce olması benim için sorun değil.

Masamda çok yer kaplamasını istemiyorum 62 tuşluk olan tam benlik ama emin olamadım sizce alınır mı?

Alınmaz hocam arkadaşımda var bazı tuşları benden istiyor kullanmak için veya Google'dan kopyalıyor tam bir eziyet çıkarttıkları tuşları bir zahmet bir yere ekliyeceklerdi o kısayolları da bilmiyor bilsede muhtemelen zor olur görüntüsü güzel sadece.

http://Bu klavye iyi kullanıyorum b...lma sorunu var oda çakmak gazıyla çözdüm ben.

Windows için Windows + Shift + s.

Linux'u da laptopta kullandığım için laptopa doğru uzanıp prtsc tuşuna basıp eski pozisyonuma geçiyorum :D

O dediğiniz kısayolla alıntı ekranı acılıyor Win prtscr yapınca ekran görüntüsü klasörüne kaydetmiyor ama bir yere CTRL v yapabiliyorum. Direkt klasöre kaydetmesini nasıl sağlarım? Normal klavyede Win prtsc ile oluyordu.

O dediğiniz kısayolla alıntı ekranı acılıyor Win prtscr yapınca ekran görüntüsü klasörüne kaydetmiyor ama bir yere CTRL v yapabiliyorum. Direkt klasöre kaydetmesini nasıl sağlarım? Normal klavyede Win prtsc ile oluyordu.
Windows 10 kullanıyorsanız sağ altta bildirim kısmında Ekran Alıntısı uygulamasının bildirimini göreceksiniz. O bildirime tıklayıp açılan pencerede CTRL+S yaparsanız istediğiniz klasöre kaydetmenizi sağlar.

QMK yada Via destekli bir klavye alirsaniz bu konuda anlatilan sorunlari yasamazsiniz. Ayrica %60 yerine %65 yad a%75 layout tercih etmek daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı