6300 TL'ye Yurt Dışı Xiaomi Redmi Note 12 Pro alınır mı?

TheSarp

Hectopat
İyi günler, bizim burada bir telefoncuda sordum 6300 TL'miş çok uygun geldi ama yurt dışındanmış işte. IMEI açtırmak falan gerekiyormuş, baş ağrıtır mı? Alsam 3-4 sene gider mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasayı çok bilmiyorum da işlemcisi biraz daha iyi bir şey bulurdun o fiyata.
12 pro hayal kırıklığı. Ne koysak alıyorlar mantığıyla koymuşlar parçaları.
Geç cevap için kusura bakmayın, Telefonun çok iyi olmadığını biliyorum ama dediğim gibi 6300 TL'ye daha iyi alabileceğim bir şey var mı? Benim için telefonda en önemli 2 şey kamera ve pil. Bu fiyat bandında da daha iyisini sunan var mı bilmiyorum. Eğer varsa söylerseniz çok sevinirim.

Geç cevap için kusura bakmayın, Telefonun çok iyi olmadığını biliyorum ama dediğim gibi 6300 TL'ye daha iyi alabileceğim bir şey var mı? Benim için telefonda en önemli 2 şey kamera ve pil. Bu fiyat bandında da daha iyisini sunan var mı bilmiyorum. Eğer varsa söylerseniz çok sevinirim.
Telefoncuda 7000 TL'ye Mi 11T varmış. Sanırım daha iyi bi telefon ama 2 sene önce çıkış yapmış. Bu biraz düşündürttü, güncelleme açısından falan bi sıkıntı olur mu?

Telefoncuda 7000 TL'ye Mi 11T varmış. Sanırım daha iyi bi telefon ama 2 sene önce çıkış yapmış. Bu biraz düşündürttü, güncelleme açısından falan bi sıkıntı olur mu?
11t alın hocam güncel custom rom atarsınız zaten garantisi yok

İyi günler, bizim burada bir telefoncuda sordum 6300 TL'miş çok uygun geldi ama yurt dışındanmış işte. IMEI açtırmak falan gerekiyormuş, baş ağrıtır mı? Alsam 3-4 sene gider mi?

O telefon 215 dolar sanırım benim babam satmak için 1 adet satın aldı 6300TL değil fiyatı 5500 gibi fiyatı var IMEI atılıyor ama arka kapak açılıyor mu açılmıyor mu onu bilmiyorum.

custom rom ne oluyor?
Android güncellemesi gelmeyen telefona güncel android sürümü/güvenlik yamaları yüklenebiliyor. Yurtdışı cihazlarda daha kolay yüklenir. Biraz kafa yorarsanız youtubedan araştırıp vs kendiniz de custom rom kurabilirsiniz. Uğraşmam derseniz de telefonu bir süre kullandıktan sonra herhangi bir telefoncu da 100-200tlye rom yükleyebilir. O yüzden güncelleme açısından sorun çıkmaz. Benim 4 yıllık çöp cihaza bile android 14 custom rom kuruluyor.

O telefon 215 dolar sanırım benim babam satmak için 1 adet satın aldı 6300TL değil fiyatı 5500 gibi fiyatı var IMEI atılıyor ama arka kapak açılıyor mu açılmıyor mu onu bilmiyorum.
dirençle atılıyor galiba

Android güncellemesi gelmeyen telefona güncel Android sürümü/güvenlik yamaları yüklenebiliyor. Yurt dışı cihazlarda daha kolay yüklenir. Biraz kafa yorarsanız YouTube'dan araştırıp vs kendiniz de Custom ROM kurabilirsiniz. Uğraşmam derseniz de telefonu bir süre kullandıktan sonra herhangi bir telefoncu da 100-200TL'ye ROM yükleyebilir. O yüzden güncelleme açısından sorun çıkmaz. Benim 4 yıllık çöp cihaza bile Android 14 Custom ROM kuruluyor.

Dirençle atılıyor galiba

Hocam kendi telefoncuma söyledim bu yeni çıkan tüm Redmi cihazlara atılıyor dedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı