Çözüldü 64 Bit işletim sistemine kaç Bit programlar kurulmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Merhabalar, benim bilgisayarım 64 Bit ama birçok program kurulmadan önce 32 Bit ve 64 Bit seçeneği veriyor. Hangisini indirmem bilgisayarım için daha sağlıklı olur?
Fark etmez hafif programlarda ama tam performans için 64 kurun.
32bitler en fazla 4GB RAM kullanır.
Merhabalar, benim bilgisayarım 64 Bit ama birçok program kurulmadan önce 32 Bit ve 64 Bit seçeneği veriyor. Hangisini indirmem bilgisayarım için daha sağlıklı olur?

64 Bit işlemcin olduğu için 64 Bit işletim sistemi kurmuşun 64 Bit işletim sistemi kurduğuna göre programlarda 64 Bit olacak:)

Herkese teşekkür ederim, cevaplarınızı anladım. Ben bilgisayarı daha fazla zorlayacağını süşünerek sormuştum bu soruyu. Programı kurunca özelliklerine baktım (64 Bit kurulumdu) 32 Bit kurmuş zaten. Hepinize teşekkür ederim.

Herkese teşekkür ederim, cevaplarınızı anladım. Ben bilgisayarı daha fazla zorlayacağını süşünerek sormuştum bu soruyu. Programı kurunca özelliklerine baktım (64 Bit kurulumdu) 32 Bit kurmuş zaten. Hepinize teşekkür ederim.
Ben de teşekkür ederim en iyi cevap için :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı