64 ortalama 2. sınavlarda yükseltilip takdir alınabilir mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4070 super
i5 1440f
32gb ddr5 ram
Meslek
öğrenci
Selamlar, aklıma bir şey takıldı, 9. Sınıfa geçtim ve şu ana kadar hep takdir aldım tüm dönemlerde, bu yıl da bunu bozmak istemiyorum fakat sınavlar çok zorladı, 3 sınav girildi, ortalamam 64, sizce takdir alabilir miyim 2. Sınavlarda elimden geleni yaparsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, aklıma bir şey takıldı, 9. Sınıfa geçtim ve şu ana kadar hep takdir aldım tüm dönemlerde, bu yıl da bunu bozmak istemiyorum fakat sınavlar çok zorladı, 3 sınav girildi, ortalamam 64, sizce takdir alabilir miyim 2. Sınavlarda elimden geleni yaparsam?
Lisede takdir almak, çölde nehir bulmaya benzer. Bence pek önemseme böyle şeyleri.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lisede takdir almak, çölde nehir bulmaya benzer. Bence pek önemseme böyle şeyleri.
Liseden liseye değişiyor sınav seviyesi. Bazı liselerde takdir almak digerlerine göre daha kolay olabiliyor.

Sana bağlı bir şey. Derslere katıl zaten sözlülerde hocalar fazla zorlamaz tabii bu senin her zaman cıvık olabileceğin anlamına da gelmez. Yeri geldiği zaman gül veya ciddi ol. Alınır mı sorusuna cevabım evet; alınır, imkansız değil. Belki bu çabayla onur belgesi bile alırsın, nedir bu belge sevdası anlamıyorum...

Sana bağlı bir şey. Derslere katıl zaten sözlülerde hocalar fazla zorlamaz tabii bu senin her zaman cıvık olabileceğin anlamına da gelmez. Yeri geldiği zaman gül veya ciddi ol. Alınır mı? Sorusuna cevabım evet; alınır, imkansız değil. Belki bu çabayla onur belgesi bile alırsın, nedir bu belge sevdası anlamıyorum...

Ya aslında bende çok umursamıyorum zaten başlı başına aslında okul saçma geliyor fakat küçükken bir hata yaptım ve derslerime çalıştım bu yüzden bütün ailem okuyunca her şey olacak sanıyor yani ailem hiç baskıcı değil ama onları mutlu etmek istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı