65 bin TL 4070Super sistem önerisi

Haklısnız ben zaten yeterli bilgi sahibi olmadığım için soruyorum size zaten bir arkadaş da bu sistemi attı bana 60 65 k bütçem olduğu için yükseltme yapabilirim buna da bir göz atar mınısız.
Estağfurullah. Benim ilk attığım sistem daha iyi işlemci ve anakart arasında ciddi bir fark var.
Anakart: 4 slot ve 2m2 slotu var bunda 2 ram slotu 1 m2 slotu var.
İşlemci farkıda en bariz şekilde :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu sahibine bir şey söylemek istiyorum. Aynı monitörü kullanıyorum tavsiye etmiyorum. FPS oyunlarında sıkıntı yaşarsınız. 24 inç monitör alın en iyi oyun deneyimi için. Tavsiyemdir.

Estağfurullah. Benim ilk attığım sistem daha iyi işlemci ve anakart arasında ciddi bir fark var.
Anakart: 4 slot ve 2 M.2 slotu var bunda 2 RAM slotu 1 M.2 slotu var.
İşlemci farkıda en bariz şekilde:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sistemin temel hali sizinkinden iyi değil evet sormak istediğim özelleştirlerek iyi bir hale gelir mi dediğim gibi bilgi sahibi de olmadığı. İçin hazır toplama işi gözümü de korkutuyır.

Konu sahibine bir şey söylemek istiyorum. Aynı monitörü kullanıyorum tavsiye etmiyorum. FPS oyunlarında sıkıntı yaşarsınız. 24 inç monitör alın en iyi oyun deneyimi için. Tavsiyemdir.

Ne gibi sıkıntılar acaba 24 inç monitörler genelde 1080p çözünürlüğe sahip böyle bir PC almışken daha yüksek çözünürlükte almak istedim genelde de 27 inç oluyorlar

Son düzenleme:

Haklısnız ben zaten yeterli bilgi sahibi olmadığım için soruyorum size zaten bir arkadaş da bu sistemi attı bana 60 65 k bütçem olduğu için yükseltme yapabilirim buna da bir göz atar mınısız.
Anakartı 650m asrock alırdım. İşlemciyi 5 9600x yapardım.

@efebatiin Hazır sistem var mı güzel 60-65 bin TL ye.

Sinerji Bilgisayar olduğu için kişisel güvenim yok videonun orijinal halini bulamadım:​

Sinerji bilgisayar olduğu için kişisel güvenim yok videonun orijinal halini bulamadım:​

Son olarak sizden şey rica etsem olur mu? İşin sonunda toplama alacağım gibi 57.000 TL topladığınızı yükseltebilirsiniz monitör bütçeye dahil değil çünkü

Son olarak sizden şey rica etsem olur mu? İşin sonunda toplama alacağım gibi 57.000 TL topladığınızı yükseltebilirsiniz monitör bütçeye dahil değil çünkü

Bunu alabilir misini?

@efebatiin Bu sistem fena değil gibi toplama bir pc için. Ne düşünüyorsun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı