Dostum fiyatları yeniden kontrol edersin ve kendine en uygun parçaları seçersinMerhaba maksimum 65 bin TL bir bütçeyle sistem toplamayı düşünüyorum. GPU RTX serisi olsa 4070 Ti Super vs. CPU ise AMD olsa iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.
Dostum fiyatları yeniden kontrol edersin ve kendine en uygun parçaları seçersin
RX 6600 sistem yükseltme tavsiyesi
Sistemimi geliştirmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Sistem: RX 6600. 5 5600. 750W DeepCool PSU. 16 GB RAM. Ekran kartı mı almak mantıklı yoksa DDR5 7500F'e geçmek mi?www.technopat.net
Dostum senin tavsiyelerin nelerdir buyur dinliyorum.Baya saçma sistem.
Gözüm kapalı daha iyi toplardım.Dostum fiyatları yeniden kontrol edersin ve kendine en uygun parçaları seçersin
RX 6600 sistem yükseltme tavsiyesi
Sistemimi geliştirmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Sistem: RX 6600. 5 5600. 750W DeepCool PSU. 16 GB RAM. Ekran kartı mı almak mantıklı yoksa DDR5 7500F'e geçmek mi?www.technopat.net
Dostum eksik olan nedir söyler misin?Gözüm kapalı daha iyi toplardım.
Merhaba maksimum 65 bin TL bir bütçeyle sistem toplamayı düşünüyorum. GPU RTX serisi olsa 4070 Ti Super vs. CPU ise AMD olsa iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.
Dostum eksik olan nedir söyler misin?
Dostum. Öncelikle fiyat konusunda benim yapabileceğim bir durum söz konusu değil güvendiğim ve sorun yaşamadığım bir tedarikçi.
![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html 2X
![]()
Sapphire RX 7900 XTX Pulse 11322-02-20G 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 7900 XTX Pulse 11322-02-20G 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 7900 XTX Pulse 11322-02-20G 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 34.999,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Acele yoksa RX 9070XT ekran kartını bekleyin. 5070 Ti ile denk kas gücünde. 7900XTX ile aynı fiyat bandında olur.
Her şey rezalet nereden tutsam elimde kalıyor. Her şeyi kazık fiyatlı seçmişsiniz. Dengesiz toplanılmış ve çok gereksiz şeyler vardı.
Dostum. Öncelikle fiyat konusunda benim yapabileceğim bir durum söz konusu değil güvendiğim ve sorun yaşamadığım bir tedarikçi.
Dengesiz konusuna da katılmıyorum eğer verdiğim işlemcilerin tavsiye ettiği MHz ve ihtiyaç duyduğu MOSFET'lerin sayısına bakarsanız anakartların yeterli olduğunu ve ileriye dönük olduğunu görebilirsiniz.
Aynı zamanda anakart üreticileri yeni yeni 6000 MHz desteği başlattılar buna rağmen sırf 6000 MHz diye veya 2-3 puan CL değeri kısmak için RAM kapasitesinden kısmanın anlamı yok.
Bunun dışında gördüğünüz diğer eksiklikler varsa söylerseniz bende kendimi bu eksiklikler konusunda geliştirebilirim.
Senin güvendiğin ve sorun yaşamaman benim umurumda değil attığın tüm parçalar kazığında kazığı. Göz göre göre millete kazık ürün atıyorsun. Sadece bu bile topladığın parçaların rezalet olmasına yetecek bir sebep.
Topladığın sistemler gayet de dengesiz ve saçma. Render için diyorsunuz ama X3D bir işlemci koymuşsunuz. Ekran kartını da RX6600 seçmişsiniz. Ha renderda zaten ekran kartı önemsiz değil mi? Güldürmeyin.
Yeni yeni mi 6000 MHz başlattılar? Siz biraz geriden geliyorsunuz. Ayrıca AM5 sistemlerde 5600MHz ile 6000MHz arasında performans farkı var. AM5 sistemler +6000MHz olması her zaman daha iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.