65 TDP'ye ID-coolıng SE-214-XT ARGB 4 Pin PWM takmak fazla mı?

• Konuyu başlatan kjwn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 567

kjwn

Decapat
Daha fazla  
RAM
GOODRAM IRDM PRO 16GB (2X8) 3600MHZ CL18 DDR4 DEEP BLACK RAM
Ekran kartı
GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI GHOST 8GB
Anakart
GIGABYTE A520M-H
İşlemci
AMD RYZEN 5 5600 3.5GHZ 32MB ÖNBELLEK 6 ÇEKİRDEK
Yeni PC aldım. R5 5600 var fakat fazla ısınıyor (bence) bu kadar para verdiğim bilgisayarda 89 95 arası ısılar görmek beni üzüyor. R5 5600 sitesinde 65 TDP yazıyor. Farklı bir konu açmıştım burada öneri istemiştim bunu önerdiler. 180 TDP çok abartı mı gelir? Eğer çok çok abartı olacak ise 90 110 TDP'li bir şeylere yöneleceğim hem de param cebimde kalır. Ne dersiniz?

Yeni PC aldım. R5 5600 var fakat fazla ısınıyor (bence) bu kadar para verdiğim bilgisayarda 89 95 arası ısılar görmek beni üzüyor. R5 5600 sitesinde 65 TDP yazıyor. Farklı bir konu açmıştım burada öneri istemiştim bunu önerdiler. 180 TDP çok abartı mı gelir? Eğer çok çok abartı olacak ise 90 110 TDP'li bir şeylere yöneleceğim hem de param cebimde kalır. Ne dersiniz?
Bence SE 214XT hatta bütçe yeterse SE 224XT almanızı öneririm. Çünkü gerçekten iyi soğutuyor. www.gelbura.com üzerinden alırsanız daha ucuza alırsınız. Ürünün Türkiye satış merkezi bu site.

Tam kararında bir soğutucu. Abartı değil.

Hepinize çok teşekkür ederim. 214X i alırım yani öğrenciyiim aylığımın yarsını vereceğim nisan gibi sistem şu anda 3 haftalık alana kadar idare eder beni. Hepinize çok teşekkür ederim. Tek korkum soğutucunun sığmaması. Bir arkadaş benimle aynı RAM'leri kullanıyormuş fanı üstüme al dedi galiba fanı kademeli o soğutucunun teşekkürler. Gününüz güzel geçsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı