650 TL PSU'suz Kasa Önerisi

Screenshot_20200306-160828_Chrome.jpg

Peki bir soru soracağım. Corsair'in kasaları nasıldır?
İstediğim sadelikte oldukları için sormak istiyorum. Alınır mı?

Peki bir soru soracağım. Corsair'in kasaları nasıldır?
İstediğim sadelikte oldukları için sormak istiyorum. Alınır mı?

Yerinde olsam Corsair Spec Delta RGB alırım. İçerisinde VS550 550W 80+ PSU mevcut. Her türlü 200-300 TL arasına satarsın.
Kasa sana 500-600 civarına geliyor.

Yerinde olsam Corsair Spec Delta RGB alırım. İçerisinde VS550 550W 80+ PSU mevcut. Her türlü 200-300 TL arasına satarsın.
Kasa sana 500-600 civarına geliyor.
RGB istemiyorum. 275R Airflow nasıldır? Bu model aklıma yattı da. Ayrıca "satarsın" olarak bakmamak lazım. Alıcı bulması var, bir sürü uğraş. O yüzden pek değmez.
Işıkları isterseniz tek renk veya tamamen kapatabilirsiniz zaten.

Mesela sade olarak Phanteks P400A modeline bakabilirsiniz.
Belirlediğim limiti aşıyor bu model. 650 TL'nin üstüne çıkmamalı.
Ayrıca ışık hiç olmamasını istiyorum. RGB kasanın ışığını kapatmak bana fazla fayda sağlamıyor. Ön tarafı bir kere cam veya mesh gibi fanların görünebileceği bir şekilde olduğu için pek hoşuma gitmiyor.
P300 veya 275R/275R Airflow gibi sade kasalar daha iyi olur.

RGB istemiyorum. 275R airflow nasıldır? Bu model aklıma yattı da. Ayrıca "satarsın" olarak bakmamak lazım. Alıcı bulması var, bir sürü uğraş. O yüzden pek değmez.

Belirlediğim limiti aşıyor bu model. 650 TL'nin üstüne çıkmamalı.
Ayrıca ışık hiç olmamasını istiyorum. RGB kasanın ışığını kapatmak bana fazla fayda sağlamıyor. Ön tarafı bir kere cam veya mesh gibi fanların görünebileceği bir şekilde olduğu için pek hoşuma gitmiyor.
P300 veya 275R/275R airflow gibi sade kasalar daha iyi olur.

Ben alırım senden 200 TL PSU'yu.

Sana en iyisi Sharkoon Puresteel olur birde 2-4 tane güçlü, ışıksız fan alırsan tam olur.
Peki Corsair 275R Airflow nasıldır?
Ben alırım senden 200 TL PSU'yu.
Ancak Sakarya'da satabilirim maalesef. Sakarya'da değilsen alamazsın.

Güzel duruyor oda ama bu kadar sadelik dedikten sonra en iyisi Sharkoon Puresteel olduğunu düşünüyorum sizin için.

Fiyatına bakmayın kalite olarak Corsair'den alta kalır yanı yoktur.
İyi önermişsiniz fakat sanırım Corsair alacağım gibi. Çünkü ön tarafta 3.5mm combo jack mevcut. Fakat Pure Steel ve P300'de 2 tane 3.5mm portu var. Bu da telefon kulaklığı veya HS50/HS60 gibi kulaklıkların mikrofonunu kullanmamı engelliyor. Çevirici aparatlara da güvenmiyorum, internetteki aparatların %99'u dandik.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı