6500-7000 TL Sistem Toplama

Evet işlemciyi fark etmedim özür diliyorum dilerse GTX 1060Tİ ekleyebilir zaten bütçesini aşmadım.
GTX 1060Tİ diye bir kart yok diye biliyorum.
Bu yaz masaüstü toplamaya karar verdim. Fakat doların çok farklılık göstermesinden dolayı hiç sabit fiyatlı hazır toplanmış bir sistem bulamadım. Monitör dahil olmayan 6500-7000 TL arası sistem konusunda tüm yardımlarınıza önerilerinize açığım.
Şuan için beklemede kalmanı öneririm. Bu fiyatlardan alıp da parana yazık etme.KDV indirimlerini bekleyebilirsin en azından.

Kusuruma bakmayın pc bileşenleri hakkın pek bilgim yok o yüzden belirli yerlerden sistem oluşturttum fakat bana sağlıksız geldi tüm sistemi ayarlamam yardımcı olursanız çok sevinirim :)
GTX 1060Tİ diye bir kart yok diye biliyorum.

Şuan için beklemede kalmanı öneririm. Bu fiyatlardan alıp da parana yazık etme.KDV indirimlerini bekleyebilirsin en azından.
Şuan beklemedeyim şimdiden aklımda oluşturmaya çalışıyorum önerin için sağol.

Kusuruma bakmayın pc bileşenleri hakkın pek bilgim yok o yüzden belirli yerlerden sistem oluşturttum fakat bana sağlıksız geldi tüm sistemi ayarlamam yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Şuan beklemedeyim şimdiden aklımda oluşturmaya çalışıyorum önerin için sağol.
Benim attığım sistem bence düzülebilecek en iyi sistem galiba ama senin sistemin sonuçta :p

Benim topladığım sisteme göre baya bir israf olur.Benim topladığım sistem yanlış bilgilendirme yapmayayım ama 2 kat daha fazla FPS veriyor olması gerek.
Reis sen 3640 TL Nanokatalog'dan 1070ti gaming önermişsin ama, şunlar daha iyi değil mi sence de?
3114 TL MSI 1070 Armor
3223 TL GALAX KFA2 1070Ti
3550 TL GTX 1080 ARMOR

Saygılar :)
1070 Ti Gaming X olduğu için o 1070 Ti'yi at gösterdiğin çünkü Gaming X'in saat hızı daha fazla o yüzden performansı daha yüksek ama o 1080 alınabilir stokta var ise.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı