6500-7000 TL Sistem Toplama

Benim topladığım sisteme göre baya bir israf olur.Benim topladığım sistem yanlış bilgilendirme yapmayayım ama 2 kat daha fazla FPS veriyor olması gerek.

1070 Ti Gaming X olduğu için o 1070 Ti'yi at gösterdiğin çünkü Gaming X'in saat hızı daha fazla o yüzden performansı daha yüksek ama o 1080 alınabilir stokta var ise.
Hocam senin hazırladığın sisteme hangi ekran kartını öneriyorsan onu sisteme dahil edip screenshot olarak atabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam senin hazırladığın sisteme hangi ekran kartını öneriyorsan onu sisteme dahil edip screenshot olarak atabilir misin?
Hocam farklı site olduğu için SS'ye dahil edip atamam ama linkini atarım resimle birlikte bir arkadaş linkini attı ben görmemiş idim 1070 Ti yerine 1080 koyacağım daha ucuz.
Ekran Alıntısı.PNG

MSI GTX 1080 Armor OC 8GB GDDR5X Ekran Kartı V336-004R - Nanokatalog

Dosya Ekleri

• Sistem.png
    Sistem.png
    6,1 KB · Görüntüleme: 40
Hocam farklı site olduğu için SS'ye dahil edip atamam ama linkini atarım resimle birlikte bir arkadaş linkini attı ben görmemiş idim 1070 Ti yerine 1080 koyacağım daha ucuz.
Eki Görüntüle 324727
MSI GTX 1080 Armor OC 8GB GDDR5X Ekran Kartı V336-004R - Nanokatalog
Reis aylardır sistem arıyorum bu işlerle uğraşıyorum, hatta linkler hep açık oluyor indirimleri falan takip ediyorum yani ucuza bir şey, pc parçası işlemci falan ararsanız bulurum

Çok sağol o zaman son bir şey sorayım attığın siteler güvenilir mi ve kısa süre içerisinde elime ulaşır mı?
Nanokatalog baya güvenilirdir ama yurt dışından getiriyor 17 18 günü buluyor ama çok güzel eline geçiyor sonrasında paketlemesi vs. çok güzel. Piyasaya göre 200 300 TL en az ucuz ve beklemeye değer. Bayram dolayısıyla kargolarda sıkıntı yaşayabilirsin belki ama bayramdan sonra da sipariş edilebilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı